Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Konfor Alanı Bataklığından Kurtulmak

Sametak256

Uranüs Yolcusu
Hayatımızda elde etmek istediğimiz her birşey için,bunların karşılığında bedeller öder,birşeyleri feda eder-birşeylerden vazgeçeriz(fedakarlıklar yaparız).
Bizler her halükarda bu bedelleri ödeyeceğiz ve bu fedakarlıkları yapacağız,bundan bir kaçış yok.
Peki bu bedelleri niçin ödeyeceğiz ve bu fedakarlıkları niçin yapacağız?
Bu bedelleri ödeyeceğiz,bu fedakarlıkları yapacağızda bunların karşılığı olan birşeyleri elde edeceğimizin bir garantisi varmı?Yani birşeylere değicek mi?Yada neler için değer?
İşte risk faktörü tam olarak burda devreye girmektedir.
Risksiz birşeylerin elde edilmeside mümkün değildir.
Elde edilmek istenen herbirşey,zaten kendi içinde bi takım riskleride barındırır.

1.Durum:Konfor alanında kalmak.

2.Durum:Kendimizi geliştirmek ve hayatımızda yeni deneyimlere kapı aralamak.

Bu iki durumdan biri kendimiz için gerçekleşecek,peki ya hangisi olucak?

Konfor alanından yüksek perfonmans çıkmaz.

İçimizdeki cevherleri mücevhere dönüştürmek için,konfor alanından çıkmamız lazım.

Hayatımızdaki en büyük engeller,en çok tutunduğumuz şeyler olabiliyor.

Bize güvende hissettiren şeylerin,zamanla nasıl birer zincire dönüşebileceğinin farkında olmalıyız.

Çoğu insan değişimden korktuğu için konfor alanına sıkı sıkıya sarılır, fakat gerçek gelişim ancak bilinmeyene cesaretle adım attığımızda başlar.

Eğer ilerlemek istiyorsak,bizi konfor bataklığına çeken unsurlara dikkat etmemiz lazım.

Konfor alanından çıkmak için ne kadar ne yapmak gerekiyorsa yapmak lazım.

Olan bize olucak.Kararımızı verelim.Seçimimizi yapalım.

Kendimize şu soruyu soralım:Ben ne olsun istiyorum?

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6