Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kötü Alışkanlıklardan Uzak Durma

mawiskovis

Yeni Fapstronot
Zor,ilk günler hep zor oluyor. Dün akşam olduğu gibi şimdi de geliyor kriz. Sabah film araştırırken bir animasyon gördüm. Tabi animasyon değildi.. Fragmanına fln baktım, tam açacaktım ki son anda vazgeçtim çünkü izlersem olacaklar belliydi. O an farkına biraz geç varsam da kurtuldum. Ramazandan sonra çok daha zor olacak,bozulacak olan oruç yok tabi. Ve o kadar işlemişki bırakmaya niyetliyken sürekli gözümün önüne geliyor. Namaz kılarken kendimi o kadar kötü hissettim ki,ne okuduğumu bilmiyorum. Gözümün önünde aklımda hep o baktığım şeyler. Allah'ım yardım et🤲

mawiskovis

Yeni Fapstronot
Düşünüyorum son bir aydır neden böyle diye, normalde bir hafta rahat dayanıyordum ama şimdi... Olmuyor, bir türlü süreç devam edemiyor. Engel olamıyorum kendime,her geçen gün daha da kötüye gidiyormuş -gidecekmiş- gibi. O kadar iğrenç ki,başımı da çok ağrıtıyor. Derslere odaklanamam,kafamın almaması vs hepsi pmo yüzünden ama ben hala bırakamıyorum. Ve o sektör öyle büyük ki her yerde karşısına çıkıyor insanın. Ama pes etmek yok,bir gün ben de başaracağım

mawiskovis

Yeni Fapstronot
Umudum tükeniyor,sürekli aynı döngüdeyim ve çıkamıyorum. Kalkmaya halim kalmadı..

mawiskovis

Yeni Fapstronot
Hedefe varamayan süreçlerden sonra belki de en net adımım olacak.
İlk hedefim bir hafta pmo dan uzak durmak.
Zor mu?
Evet,ama yapabilirim.
Ve bu bir haftada PBKY yı bitirmeye çalışacağım.
Gelecekteki ben için,başlıyoruz ⭐

Targetlock

Deneyimli Üye
Beklentiyi düşür kendini suçlamadan sabote etmeden devam başarabileceğine inanıyorum

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6