Hiçbir şey düzene girmiyor. Kimse beni anlamıyor,içimdeki o küçük yalnız kızı... Bunaldım,bunaldıkça daha da stres yapıyorum. Eğer bunları yaşamış ve bu yazıyı okuyorsan seni anlıyorum. Sonunda ne olacak biliyor musun? Sana patlayacak. Vücudun iflas edecek bir nevi. Doktora gitsen tek denilen "stres,anksiyete" diyecekler. Değer miydi bu kadar üzülmeye? Bir düşün bence. Bunları yazıyorum ama kendim uyguladığımdan değil,uygulamam -uygulamamız- gerektiğinden diyorum. Şuan yaşıyorum o durumu,çok bıktım hayattan. Gerçekten anlayan kimse yok, boşuna arama bu arada. Kimse seni Allah'tan iyi anlayamaz. Bu farkındalık yüklendi son zamanlarda. Kimsenin yanında ağladığımda o kadar rahatlamamıştım seccadede ağladığımki gibi. Çünkü seni en çok bilen,anlayan yine seni yaratan. Neyse öyle yani. 16. günümdeyim sanırım. İyi gidiyor,faydasını göremedim ama zararlarını farkettim şimdilik. Beynimi nasıl yiyip bitirdiğini,beni ruhsuzlaştırdığını yine farkettim. Ama geçecek,inanıyorum biraz da olsa. Sadece bu yolda yürürken bir destek isterdim ama neyse kendim başarabilirim

Buraya bir dahakine güzel haberler ile gelmek umuduyla..