Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Kozmos Günlüğü

• Konuyu başlatan Brock
  • Başlangıç tarihi
B

Brock

Misafir
2021 ortaları
-"hayatın bir kanunu abi bi yerden giriyor bi yerden çıkıyor"

Moderatörün son düzenlenenleri:
B

Brock

Misafir
15(th).9.2023
-"ölüm sekaratı nı bilirmisin brock ölmeden önce insan ölceğini anlar işte o son saatler dklar ölüm sekaratı. Orda insan nereye gitceğini anlar melekler ona gösterir. Son nefeste kelime-i şahadet getirebilcekmiyiz ? Gerçi çeşit çeşit ölüm var ani ölüm diye birşey var duydunmu hiç? "

Black Rose

Admin
Forum Yöneticisi
15(th).9.2023
-"ölüm sekarası nı bilirmisin brock ölmeden önce insan ölceğini anlar işte o son saatler dklar ölüm sekarası. Orda insan nereye gitceğini anlar melekler ona gösterir. Son nefeste kelime-i şahadet getirebilcekmiyiz ? Gerçi çeşit çeşit ölüm var ani ölüm diye birşey var duydunmu hiç? "
"Sekerat"

B

Brock

Misafir
dün (perşembe)
-"belim ve boynumda fıtık var hareket kabiliyetim yok nasıl olcak ? Eşimi içeri kapattılar ruh sağlığından dolayı yatıyor ? Kimse yardım etmiyor insanlık merhamet bitmiş bak kaç yaşındayım halime bak boynumu kıpırdatamıyorum belimi kıpırdatamıyorum nasıl olcak ? Kardeşim hiç yardım etmiyor bize durumu olduğu halde daha fazlasını istiyor bizse kötü haldeyiz ? İmtihan dimi bu hastalık boynum tutmuyor belim tutmuyor nasıl olcak ?

akşam
-"Asıl tebliğ hal ile olandır : yani mesela öyle biri olcakki o kişi her sorumluluğunu yerine getircek potansiyelini en iyi şekilde kullancak kendi ayaklarının üstünde duracak emin olacak yani : bakan ona "işte adam" dicek : asıl tebliğ budur"

B

Brock

Misafir
-"Bana babam bikere vurdu onda da çok üzülmüştü sonradan. ikiibinli yılların başı o zamanlar halıfleksler trenddi babamda eve yeni yaptırmış : beni tembihledi tembihledi aman dikkat et sakın üstüne birşey dökme etme diye , sonrasında olan oldu. Hergün dişimi fırçaladım bu olaydan sonra."

B

Brock

Misafir
-hhhhhh tıffssssss -hhhhhh -tfshhhh -hhhhhhh -tfsssssss
-"Başın ağrıyınca böyle 10 defa derin ve sesli nefes almak lazımmış burundan ; benim burunda et var"

B

Brock

Misafir
-"Evet kimi insanlarda yok yokcudur hemen reddeder ne deseniz reddeder bir muhalefet çıkarırlar , kuralın istisnasını ararlar , karşıdakinin dediğine zıt kanıtlar bulmakta ısrar ederler. Gel şuraya gidelim yok derler şunu yapalım yok olmaz... Bazı insanlarda tam tersidir herşeye tamam abi evet abi haftaya dersim var tamam abi gelirim abi sonra sözlerinde durmazlar , herşeyi açarlar çok açıktırlar karşıya karşı"
-"aha konfor dedi , aha rahat dedi aha kendini saklıyor haha kesin dokunsal hiç şüphesiz"
-"bububunlar kötüyede kullanılabilir..."

-"he seni anladım ; hani kadınlar birbirine anlatırlar bak şöyle yaptım böyle yaptım bunu aldım şunu yaptım diye ; birbirinden güç almak için seninkide öyle birşey..."

B

Brock

Misafir
28.09.2023
-"Doğru hertür var ama insanlara karşı hoşgörülü olmalıyız herzaman.Sevmeliyiz."

B

Brock

Misafir
Dün
-"hocam pardon fakülteyi karıştırdım"
-"sınıfıda değil yani binayı"

B

Brock

Misafir
-"Nerden daha çok tuzağa düşüyorsunuz ?
1.bahanelerle süreç bozma
2.bozduktan sonra utanma kızma
3.süreçte pasiflik yetersiz çaba"

B

Brock

Misafir
10 ekim civarı
-"ehmm brock bey çok klasik bir soru olucak her iş görüşmesinde rastlanılan tarzda. Fakat merak ediyorum ; 5 yıl sonra kendinizi nerde görüyorsunuz ; yani kim olarak nasıl biryerde ?"
+"vala daha beter olmasak iyidir abi"
-"oldu brock bey biz size geri dönüş yapıcaz"

B

Brock

Misafir
20 ekim
-"Bak gösteriyorum böyle yapıcan. Rüzgar zaten senden yana esiyor basit yani işin"

B

Brock

Misafir
25 ekim dolayları
-"Onların düştüğü bir durum yok onlar yüksekiyorlar yüceliyorlar , onlar ölü değil diriler. Düştükçe düşen asıl biziz"

-"fitne etmenin bir hiyerarşisi var. Örneğin baba çocuğunu fitne eder ama çocuk babayı edemez. Büyük kardeş küçüğü eder ama küçük edemez , patron işçiyi eder."

B

Brock

Misafir
-"varlık olarak en sevdiğim Allah. İnsan olaraksa annem ve babam. "
-"anneanne içme şu sigarayı sağlıksız neden içiyorsun bak bunun gerçeği ne biliyormusun ..."

B

Brock

Misafir
3.1.2024
+"sen nereliydin abi"
-"dünyalıyım... buralıyız işte hepimiz kardeşim"
+"bende uzaylıyım abi. Daha genel kapsamda uzaylıyız"
-"yok kardeşim ben uzaylı felan değilim"
+"neden abi bura uzay değilmi dünya uzayda değilmi"
-"doğru doğru uzaylıyız...Koskoca uzayda toz tanesi kadarız.."

shape1
shape2