Hepiniz biliyorsunuz ki süreçte krizler en önemli şeydir. Kriz geldiği vakitler bunu çok normal karşılayıp kendimize hakim olmalıyız. Aksi halde sürecin tehlikeye girmesi veya bozulması kaçınılmaz olacaktır. Herkesin aşağı-yukarı uyguladığı vardır ancak toplu şekilde böyle bir konu bulunsun istedim.
Buraya süreçte olan herkesin kriz anlarında ne/neler yaptığını yazmasını istiyorum. İlk ben bahsedeyim. Kriz anlarında bunların ya hepsini yada birini uyguluyorum.
-Bilgisayar/telefon başındaysam hemen kapatıp çekebildiğim kadar şınav çekiyorum. Vücut bir anda yorgun düştüğü için şaşırıyor.
-Kulaklığımı takıyor, beğendiğim sakin bir müzik açıp balkona dışarıyı, insanları izlemeye çıkıyorum. (Hava soğuksa bile !)
-Forumda favorim olan krizlerime cidden iyi gelen şu yazıyı okuyorum .
-İçeriye ailenizin yanına gidip, muhabbet etmek bile iyi gelebiliyor.
Diğer arkadaşlarında belirtmesini, yazmasını rica ediyorum. Böylece kriz anlarında buraya gelip size o anda uygun olan herhangi bir tavsiyeyi seçip hemen uygulayabilirsiniz.
Buraya süreçte olan herkesin kriz anlarında ne/neler yaptığını yazmasını istiyorum. İlk ben bahsedeyim. Kriz anlarında bunların ya hepsini yada birini uyguluyorum.
-Bilgisayar/telefon başındaysam hemen kapatıp çekebildiğim kadar şınav çekiyorum. Vücut bir anda yorgun düştüğü için şaşırıyor.
-Kulaklığımı takıyor, beğendiğim sakin bir müzik açıp balkona dışarıyı, insanları izlemeye çıkıyorum. (Hava soğuksa bile !)
-Forumda favorim olan krizlerime cidden iyi gelen şu yazıyı okuyorum .
-Kri̇ze Deva- Pmo'nun Getirileri [Kısa Çeviri]
Önceki forumdan kaydettiğim bir yazıydı. Seriyi bozdum (birkaç ay önce) ve bugün "asılmak" düşüncesi beni hasta ediyor. Eski günleri görmeyi hayal bile edemiyorum. Asla! Şu anki düşüncelerim: Odamda soteye geçip kendimi s.kmek ürpertici geliyor. Hem de soğuk, mekanik bir ekrana bakarak. Bu...
neverfapturkiye.com
Diğer arkadaşlarında belirtmesini, yazmasını rica ediyorum. Böylece kriz anlarında buraya gelip size o anda uygun olan herhangi bir tavsiyeyi seçip hemen uygulayabilirsiniz.