YuceAthena
Yeni Üye
Arkadaşlar bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.Benim ellerim normal erkek ellerine kıyasla çok küçük ve bileğim baya ince, bu da benim baya canımı sıkıyor.Bu konu hakkında bir kaç gün araştırma yaptım.İlk olarak büyüme hormunu eksikliği olabilir diye gördüm ama 17 yaşındayım ve 1.90 boyundayım yani bende nasıl büyüme hormonu eksikliği olabilir ki ? 2. Olarak ta başka bir sitede (ismini vermiyim şimdi) başka bir kişi de sevgilisinin kendi elinden küçük ele sahip olması hakkında başlık açmış.Altina da bir adam kız gibi büyütulmüş demek ki, iş yapmayanin eli böyle olur demiş.Bence de haklılık payı var gibi çünkü ben de kız gibi büyütuldum, bol bol harekette etmedim, ağır şeylerde kaldırmadım.Bilgisayar başında sürekli oturarak ve p*rn*grafi ile kendimi yiyerek yıllarımı geçirdim ve bugüne geldim.Bu arada kollarımda 37 cm, onlarda vücuduma göre baya ince.Sizce benim ellerimin küçük ve bileklerimin ince olmasının sebebi büyüme hormonu eksikliği mi yoksa yaşam şeklimden dolayı mi ? Yada bilmediğim başka bir sebebi olabilir mi ? Ve ben bu işi nasıl çözerim, ne yapmam lazım ? El yayı ve kalsiyum hapı alayım diyorum.Gunluk el yayı ile antrenman yapıp arkasına kalsiyum içsem sizce işe yarar mı ? Yada vücut geliştirmeyemi başlasam acaba çünkü vücudumda çok kötü durumda.Bu arada kötü Türkçe mden dolayı hepinizden özür dilerim, biliyorum okurken gözleriniz kanadı
)