Süper Mario
Yeni Fapstronot
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle bu ilk yazım. Bi hata olursa affola. Bugün ilk kez rüyalanmamla birlikte sanırım chaser efekte yakalandım. 13 günlük süreç bozdum. Tamamen kendi hatam. Tetikleyicilere denk geldim. İrademi kullanmadım da diyebiliriz. İlk 1 hafta çok rahat geçmişti. Tetikleyici yoksa kriz(üreme isteği) de yok.
Tekrardan sürece başlıyorum. Yarın PKBY kitabını okuyacağım. Çok etkili olacağını düşünüyorum ayrıca zaten 11. sınıfım. Sınava hazırlanıyorum anlayacağınız. Genel olarak enerjimi derslere veriyorum. Spor yapmalı mıyım bilmiyorum. Bu konuda görüşlerinize açığım. Zayıf bir vücudum var. Ve istesem de kilo alamıyorum. Spor yapmak yerine pinpon oynuyorum daha çok.
Normalde zaten günlük tutuyorum. Günlük hayat, fikirler vs. Burada genel olarak PMO'yu bırakmak için yazacağım. Buraya yazarak süreci daha rahat geçirebileceğimi düşündüm. Hard-Monk karışık olacak biraz. Öyle bir mod yok ama hard modun üstü monk modun altı olacak diyebilirim.
Süreçte yapılacaklar
● Üzerinde yaşadığımız dünya, bizim daha iyi ya da daha kötü olmamıza göre, daha iyi ya da daha kötü olacaktır.
-Simyacı
Tekrardan sürece başlıyorum. Yarın PKBY kitabını okuyacağım. Çok etkili olacağını düşünüyorum ayrıca zaten 11. sınıfım. Sınava hazırlanıyorum anlayacağınız. Genel olarak enerjimi derslere veriyorum. Spor yapmalı mıyım bilmiyorum. Bu konuda görüşlerinize açığım. Zayıf bir vücudum var. Ve istesem de kilo alamıyorum. Spor yapmak yerine pinpon oynuyorum daha çok.
Normalde zaten günlük tutuyorum. Günlük hayat, fikirler vs. Burada genel olarak PMO'yu bırakmak için yazacağım. Buraya yazarak süreci daha rahat geçirebileceğimi düşündüm. Hard-Monk karışık olacak biraz. Öyle bir mod yok ama hard modun üstü monk modun altı olacak diyebilirim.
Süreçte yapılacaklar
- Her gün planlı ve programlı ders çalış.
- Her gün kitap oku.
- İngilizce çalışmaya devam et.
- Sosyal medya yok(1 yıldır silmişim arada Google'dan geçiyordum. Hiç geçmesem de olur. Zaten hesap kapatmayı düşünüyorum.)
- Şekerle arana daha çok mesafe koy. Günlük 1-2 kurabiye ideal.
- Yazı yaz.
- Youtube'u faydalı kullan. (Haluk Tatar, Barış Özcan, ders videoları vs.)
- Dopamin kaynakları bitmesin. Oyun şimdilik serbest.
- Bahçe ile uğraş.
- Tutkularını ve hobilerini bul.
- Zamanını doldur.
- Kimse için enerjini boşa harcama.
- Tetikleyicilere bakma. Gerçek hayatta da sosyal medyada da prim verme.
● Üzerinde yaşadığımız dünya, bizim daha iyi ya da daha kötü olmamıza göre, daha iyi ya da daha kötü olacaktır.
-Simyacı