kurtuluşasd
Yeni Üye
İyi akşamlar dostlar. Bu gün hiç ulaşamadığım bir sayıya ulaştım . Öyle 100 gün falan değil tabiki Neyse 16 . günümün akşamındayım. Aslında bu illetten kurtulabilmek için 100' lerce kez bırakmaya çalıştım. Genelde 5 günü geçmezdi . Sonradan çok anlamsız bir şekilde 10 uncu günü aşmışım. Zaman su gibi geçti ne olup ne geçtiğini anlamadım bile ve şuan 16. günümün akşamındayım. Güzel tarafı beynimin berraklaştığını hissediyorum . Ayrı yetten bir enerji patlaması yaşıyorum bazı zamanlar. Kötü kısmı bunun yanında kendimi düzgün bir yaşama yerleştiremediğim. Maalesef gün içinde çok boş işler yapıyorum . YouTube da komedi , dram tarzı videoları izliyorum . Normalde fazla dizi izlemem fakat bu sürüçte 3 tane dizi izlemeye başladım. Aşırı yemek yiyorum ve kontroller yavaş yavaş elimden kopuyor. Bir yandan bu saçmalıkları bırakmak istemiyorum . Çünkü dopamin eksikliğinden dolayı süreci her an bozabilirim diye. Gün içerisinde dersler ve yabancı dilimi geliştirmem gerekirken tam tersi hiçbir şey yapmıyorum . Neyse fazla konuştum. Kısacası kendime bir program kurup bunu yarın uygulamaya çalışmam gerekiyor . Umarım bunu yapabilirim . İnşallah 21 güne ulaşabilirim.