baron
Venüs Yolcusu
Merhaba yoldaşlar bugün moralim çok bozuk 11 gündür pmo yapmıyordum ve her krizde bunu kendimden uzaklaştırıyordum,ama son 2 gündür çok tuhaf şeyler oldu günlük sorumluluklarımı yapacak enerjim olmuyordu kendimi aşırı berbat hissediyordum,vicudum dopamin istediğini biliyordum ama dopamini pmo dışında başka hiçbirşeyle veremem diye aptal birşey düşündüm ve bu gece bozdum,kendimi uzun zamandır bu kadar berbat hissetmemiştim,3 aydır deniyorum ve sürekli yeniliyorum,bunun ne kadar iğrenç aşağılık birşey olduğun bile bile sürekli bozuyorum,umudum gidiyor dostlar,hayata olan hevesim gidiyor,bazen geçmişi düşünüyorum kaybettiğim zamanı düşünüyorum yine moralim bozuluyor,şuan üniversitedeyim ama bunu istiyormuyum bunuda bilmiyorum,kendimi bulmak için uğraşıyorum ama olmuyor,bilmiyorum dostlar baya garip oldu,son 2 gün dışında herşey harikaydı,aşırı enerjim vardı,ve moralim sürekli yüksekti bunu herkes farketmişti ama bu son 2 gün beni harbiden mahvetti,şimdi ne yapacağımı bile bilmiyorum motivasyonum bile kalmadı