Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Lonely Warrior Günlük

Lonely Warrior

Yeni Fapstronot
Dün başladım.PMO ve sosyal medya,şeker,zararlı yiyecekler ile mücadele edeceğim,oyun bağımlılığımı 1 yıl önce yendim ve bundan gurur duyuyorum.Bugün kendimi iyi hissediyorum,spor yaptım,ders çalışıyorum şuan.hergün buraya birşeyler ekleyeceğim.

Lonely Warrior

Yeni Fapstronot
2.Gün
Öncelikle kendimi tanıtayım:Ben 16 yaşındayım şuanda 11.sınıfa gidiyorum ve Yks'ye hazırlanıyorum.Ben de buradaki herkes gibi PMO'dan kurtulmak ve kendimi geliştirmek için mücadele veriyorum.
Bugün instagramı sadece 20 dakika kullandım,daha az olabilirdi evet ama yine de iyi bence
Bugün küçük bir pmo krizi dışında birşey yaşamadım,nofap 2.gün bitti
Bugün sağlıklı beslendim,fast food veya abur cubur yemedim.
Pmo olmayınca ve sosyal medya azalınca günlük hayatta inanılmaz bir zaman boşluğu açılıyor,ben bu boşluğu verimli geçirmeye ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Lonely Warrior

Yeni Fapstronot
3.Gün
Bugün Fiziksel Açıdan aşırı yoruldum.Futbol+fitness yaptım
Nofap çok basit geçti çünkü zaten bütün enerjimi fiziksel olarak atmıştım
İnstagrama sadece 14 dakika girmişim(gelişme var)
Bugün yine sağlıklı beslendim,Fast food veya abur cubur yok
Akşam 10 gibi ders yaparken uyuyakalmışım,ne kadar yorulduğumu siz tahmin edin

Lonely Warrior

Yeni Fapstronot
4.Gün
Birkaç küçük PMO krizi geldi ama atlatması basitti
Bugün 22 dakika intagram baktım
Bugün Fast food veya abur cubur yemedim.Elimden geldiğince sağlıklı beslendim
Yarından itibaren günlükleri biraz daha detaylı yazmaya çalışacağım,o gün neler yaptıklarım,düşüncelerim,eksiklerim....

Lonely Warrior

Yeni Fapstronot
5.Gün
Bugün kalktım okula gittim,geldim,spor yaptım,youtubeden eğitici birkaç şey izledim,ingilizcemi biraz geliştirdim
Bugün nofap kolay geçti,yine kriz geldi ama büyük bir krizle karşılaşmadım
Bugün İnstagrama sadece 16 dk baktım.Bazen acaba hiç girmesem ne olur,birşey kaçırmam diyorum ama az da olsa giriyorum.Bağımlı olmadığım için memnunum,hergün 10-20 dk arası yetiyor. Hedefim 10 dk altı!!!
Bugün sağlıklı beslendim,fast food veya abur cubur yemedim,bu artık basitleşti benim için.Eskiden jelibon,kola,cips ,ice tea ne varsa içer ve yerdim ama şimdi hiçbiri yok ve fast food da yok çünkü sen yediğin şeysin,ne yersen osun sen.
En büyük sıkıntım birşey yapmama isteği,sıkılma,can sıkıntısı.Bunun sebebini anlıyorum,5 gündür sosyal medya(çok az var),reels ve PMO yok bu yüzden fazla dopamine alışan beynim sıkılıyor ama neverfap evreleri videosunda bunu görmüştüm ve bunun için mutluyum çünkü bu geliştiğimin göstergesi.
Yarın için kendime söz veriyorum:Ne kadar sıkılırırsam sıkılayım yine de disiplinli olup yapmam gerekeni yapacağım,zamanım boşa gitmeyecek.
Yarın için kendime bir söz daha veriyorum:Yarın instagram kullanımım 10dk altında olacak.

Lonely Warrior

Yeni Fapstronot
6.Gün
Dün kendime verdiğim 2 sözü de tuttum
1)Kendimi yapmak istemediğim halde birşeyler yaptım(elimden geldiğince)
2)Bugün sadece 8 dk İnstagram kullandım
Bugün Nofap krizleri geldi ama dayandım
Bugün Fast food veya abur cubur yemedim,yediklerime dikkat ettim
Bugün üstümde aşırı bir yorgunluk ve halsizlik vardı.Bunun nedenini bilmiyorum ama beni birşeyler yapmaktan alıkoydu,elimden geldiğince dayandım,bir şeyler yapmaya çalıştım ama bir süre sonra bastıran halsizliğe dayanamadım.Bu yorgunluğun sebebi spor mu yoksa başka birşey mi emin değilim ama beni kötü etkiledi.
Yarın için kendime söz
1)Yine kendimi zorlayacağım bugün gibi
2)İnstagram kullanımım 10 dk altı olacak
3)En az 5 saat odaklanıp ders yapacağım

Lonely Warrior

Yeni Fapstronot
1.Gün
Yazmaya ancak zaman bulabildim.
Bugün aşırı yoruldum,çok fazla fiziksel aktivite yaptım ve şuan aşırı uykum var.
Nofap 1.Gün✓
Gereksiz şeker,Fast food ve Abur cubur yok✓
İnstagram kullanımım bugün 10 dakika✓
Çok yorgunum daha fazla birşey yazamam :(

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6