5.Gün
Bugün kalktım okula gittim,geldim,spor yaptım,youtubeden eğitici birkaç şey izledim,ingilizcemi biraz geliştirdim
Bugün nofap kolay geçti,yine kriz geldi ama büyük bir krizle karşılaşmadım
Bugün İnstagrama sadece 16 dk baktım.Bazen acaba hiç girmesem ne olur,birşey kaçırmam diyorum ama az da olsa giriyorum.Bağımlı olmadığım için memnunum,hergün 10-20 dk arası yetiyor. Hedefim 10 dk altı!!!
Bugün sağlıklı beslendim,fast food veya abur cubur yemedim,bu artık basitleşti benim için.Eskiden jelibon,kola,cips ,ice tea ne varsa içer ve yerdim ama şimdi hiçbiri yok ve fast food da yok çünkü sen yediğin şeysin,ne yersen osun sen.
En büyük sıkıntım birşey yapmama isteği,sıkılma,can sıkıntısı.Bunun sebebini anlıyorum,5 gündür sosyal medya(çok az var),reels ve PMO yok bu yüzden fazla dopamine alışan beynim sıkılıyor ama neverfap evreleri videosunda bunu görmüştüm ve bunun için mutluyum çünkü bu geliştiğimin göstergesi.
Yarın için kendime söz veriyorum:Ne kadar sıkılırırsam sıkılayım yine de disiplinli olup yapmam gerekeni yapacağım,zamanım boşa gitmeyecek.
Yarın için kendime bir söz daha veriyorum:Yarın instagram kullanımım 10dk altında olacak.