Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Magic In Günlüğü

Dr.House

Yeni Üye
2026 nın mart ayının son günlerinden yazıyorum sürecin 0. günündeyim .buraya geriye dönüp baktığımda gelişimimi görebileyim diye yazıyorum yaklaşık 11 yıllık bağımlı olan ben son 2 yıldır okuduğunu anlamama ezber yapamama şikayetleri üzerine bu durumu araştırmaya başladım ve pmo kaynaklı olduğunu öğrenince 6 aydır bırakmaya çalışıyorum bu süreçte rekorum 38 gün oldu.önümüzdeki 6 ayda çok daha iyi rakamlar tutturabileceğime inancım tam.en önemli bozma sebeplerim odada yalnız kalmak,ders çalışamama stresi,ezber yapamayınca gelen stres. relapslerimin yüzde 95 i bu durumlardan kaynaklanıyor ama bu boşlukları nasıl doldurabileceğimi bilmiyorum galiba . hatırladıkça buraya yazacağım

Dr.House

Yeni Üye
6.gün bitti yukarda bahsettiğim tetikleyici durumlardan uzak durmaya çalışıyorum henüz anlamlı bir kriz yaşamadım. saat 15 e kadar staj için hastanede oluyorum sonrasını kütüphanede geçiriyorum yani günlerim dolu genel olarak.namazı ve ufak tefek egzersizleri de rutinime eklemeye çalışacağım. şu an için vücudumu dingin hissediyorum

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6