Saint Lestat
Yeni Fapstronot
Sperm korumanın zihinsel ve fiziksel faydaları nelerdir ?
hocam sizce cinsel ilişki gereksiz meni atımı mıdır ? (çocuk yapmamak için olandan bahsediyorum)Gereksiz Sperm kaybı, çinko azlığı, testosteronda azalma, dikkatsizlik, hayattan yeterli zevk almama, özgüven kaybı, algıda azlık, beyin sisi vb. kötü etkilere neden olur. Her mas. bağımlısı bunların hepsini biranda yaşamaz, ancak bağımlılığı arttığında ne yazık ki bu etkilerin çoğunu kendisinde fark edecektir. Spermini mümkün olduğunca (rüyalanma harici) korursan bu etkiler gerçekleşmez, gerçekleşse de başka bir hastalıktandır.
evlilikte nasıl oluyor peki? o zamanda sürekli sperm kaybı oluyor.
hocam sizce cinsel ilişki gereksiz meni atımı mıdır ? (çocuk yapmamak için olandan bahsediyorum)
Her şeyin azı karar çoğu zarar. Taocu cinsel ilişki sanatını benimseyerek sperm kaybetme düzeyini minimuma çekebilirsiniz.Olaya sadece meni gözüyle bakmayalım gerçek bir partnerle yapılan s*x' in zararı mı çok olur faydası mı? Sanırsam faydası olur.
Bunun bir kitabı vardı sanırsam. İlerde işe yarar büyük ihtimal okumak lazımHer şeyin azı karar çoğu zarar. Taocu cinsel ilişki sanatını benimseyerek sperm kaybetme düzeyini minimuma çekebilirsiniz.
Kitabın adı zaten ''Taocu cinsel ilişki sanatı''Bunu
Bunun bir kitabı vardı sanırsam. İlerde işe yarar büyük ihtimal okumak lazım
Taocu cinsel ilişki çok mantıklı birsey ya. Walla iyi ki bu forum var. Gerçekten çok mutluyum. O kadar çok şey öğreniyorum ki.Yani aynı şey olmaz ki. Keyfiyetten olmuyor. Evlilikte cinsel ilişkide eşini tatmin etmen gerekiyor, üstündeki şehveti atman gerekiyor. Aksi halde evlilik sıkıntıya girebiliyor. Ayrıca bunu belirli aralıklarla yapmak daha doğru, yoksa aynı durum diyebiliriz. Herşeyin fazlası zarar
Taocu cinsel ilişki yaklaşımı diye bir şey var. Erkekler için boşalmayı bir zayıflık göstergesi olarak görüp; aynı zamanda sağlıklı, dinç hatta daha zeki olmak için boşalmamak öğütleniyor. Kimileri boşalmayı mümkün olduğunca uzatmayı söylerken kimileri ilişkide hiç boşanılmamasını söylüyor, araştırabilirsin.
Taocu cinsel ilişki çok mantıklı birsey ya. Walla iyi ki bu forum var. Gerçekten çok mutluyum. O kadar çok şey öğreniyorum ki.