Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Meydan Okumalar Nasıl Olmalı ?

TheWalkingFapper34

Ay Yolcusu
Merhaba,

Forumda yeni başlatılan meydan okumalarla ilgili birçok dostumuzun eleştirisi olduğunu gördüm, yeterli bilgiye ve gün sayısına ulaşmadan mücadele baslatmanin anlamsızlığını dile getirdiler.

Peki, sizce mükemmel bir meydan okuma nasıl olmalı ? Hangi aşamalardan geçen birisi meydan okumaya haiz olabilir?

Yorumlari size bırakıyorum.

TheWalkingFapper34

Ay Yolcusu
ani bir mast sonrası pişmanlık ve meydan okuma için gaza gelme durumu olmaksızın bir meydan okuma olmalı kanaatindeyim
İlk kural bu olabilir, son bozumundan sonra en az 40 gün geçmesi gereklidir şeklinde bir ibare yer alabilir.

Bunun dışında benim tavsiyem; mücadele açacak kişi için bu maddeleri okuyup onaylaması üzerinden devam etmesidir.

Örneğin:"Son relapse'imin üzerinden 40 gün geçti" ibaresi yanında boş bir kutucuk olacak bunlara onay vererek ilerleyecek.

Ottoman

Bu Son Bir Daha Yapmayacam
Forumda yeni başlatılan meydan okumalarla ilgili birçok dostumuzun eleştirisi olduğunu gördüm, yeterli bilgiye ve gün sayısına ulaşmadan mücadele baslatmanin anlamsızlığını dile getirdiler.

Saçma buluyorum böyle birşeye, bence gerek yok ne zaman 31 çekip çekmediği yani önemi yok ha bugün yapsın ha 1 yıl önce yapmış olsun bir fark olacağını düşünmüyorum, çünkü bildiğim kadarıyla sadece rapor veriyoruz, meydan okumanın başında ki kişide rapor veriyor, birşeyler diyor o da tavsiye veriyor, ha gene 30 gün bırakmış olsa iyi olur ama sen dün otuz bir çektin meydan açamazsın gibi cümleleri gereksiz buluyorum. Bence en saçma olanı kurallar. "Elini oraya atarsan süreci yeniden başlatacaksın!" "İstek geldiği zaman amuda kalkacaksın!" "Telefona bilgisayara ellersen sürecin bozulur!" gibi saçma sapan kurallar koyuyorlar, herkesin süreci bir değil ben mesela bağımlı değilim bunları istemesem yapmam ama ağır bağımlı birisi için böyle katı kurallar zor, bu kuralları yapamayınca özgüvenini kaybedebilir. Eğer böyle ağır kurallar olacaksa "Monk Mod Meydan Okuma" gibi bir başlıkla konu açılabilir tabi herkesi kapsamayan.

Monk Mod meydan okuma açılırsa tadından yenmez bu ara.

TheWalkingFapper34

Ay Yolcusu
Saçma buluyorum böyle birşeye, bence gerek yok ne zaman 31 çekip çekmediği yani önemi yok ha bugün yapsın ha 1 yıl önce yapmış olsun bir fark olacağını düşünmüyorum, çünkü bildiğim kadarıyla sadece rapor veriyoruz, meydan okumanın başında ki kişide rapor veriyor, birşeyler diyor o da tavsiye veriyor, ha gene 30 gün bırakmış olsa iyi olur ama sen dün otuz bir çektin meydan açamazsın gibi cümleleri gereksiz buluyorum. Bence en saçma olanı kurallar. "Elini oraya atarsan süreci yeniden başlatacaksın!" "İstek geldiği zaman amuda kalkacaksın!" "Telefona bilgisayara ellersen sürecin bozulur!" gibi saçma sapan kurallar koyuyorlar, herkesin süreci bir değil ben mesela bağımlı değilim bunları istemesem yapmam ama ağır bağımlı birisi için böyle katı kurallar zor, bu kuralları yapamayınca özgüvenini kaybedebilir. Eğer böyle ağır kurallar olacaksa "Monk Mod Meydan Okuma" gibi bir başlıkla konu açılabilir tabi herkesi kapsamayan.

Monk Mod meydan okuma açılırsa tadından yenmez bu ara.
Kıymetli yorumun için teşekkürler.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6