Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Mgtow Hakkında

Stoic Legionnaire

Mars Yolcusu
Merhaba.

MGTOW (Men Going Their Own Way) - Kendi Yollarına Giden Erkekler

Bu felsefe/ideoloji hakkında ne düşünüyorsunuz? Size uyan bir yaşam stili mi?

Ve bu konu hakkında kaliteli bir kaynak önerisi yapabilir misiniz?

Teşekkürler.

Battery

Full Charge!
Merhaba.

Teşekkürler.
Risk almak istemeyen erkek türüdür. Şahsen incel birisi olarak şunu söyleyebilirim:

Boşanma, aldatılma ve nafaka gibi olaylardan dolayı evlilik gerçekten ürpertici geliyor. Mgtow bu konuda haklıdır.

yemin

Veli rabbike fasbir
Merhaba.

Teşekkürler.
hangi seviyeden bahsediyorsun kadınlardan tamamen uzak durmak mı ?

Loner II

Venüs Yolcusu
Merhaba.

Teşekkürler.
Hocam şahsi düşüncem MGTOW her erkeğin belli bir dönem içinde bulunması gereken bir süreç. Kişiyi doğru yönetilirse süreç çok farklı noktalara taşıyabilir ama bu tür bir süreci doğru dürüst yönetebilen kendi yaşıtım görmedim. Bir kere 20'li yaşlardaki erkeklerde (özellikle günümüzde) "Sevgilim olsun, kız arkadaşım olsun" diye ağlayıp zırlayan epey adam var ama kendilerini ileri taşımak adına hiçbir şey yapmıyorlar. MGTOW doğru yönetilirse kişiye doğru hobiler, kendini geliştirebileceği sınırsız kaynaklar ve açığa çıkartılabilecek büyük potansiyeller vaat eder. Tabii MGTOW'un iki boyutu var: Birincisi geçici MGTOW, 3 ay-6 ay veya 1 yıl şeklinde MGTOW olacak şekilde kısa bir süreç oluyor ki benim bahsettiğim burada geçici MGTOW. Genelde 3 aylık süreçlerin takibini yapıyor çoğu blog yazarı veya YouTube hesapları ama 6 ay veya 1 yıl yapanlar da var. 1 yıla lüzum bence yok, 6 ay bile disiplinli yapsanız hayatınız bambaşka olur. Geçici MGTOW'un en keskin sonuçlar verdiği dönem bence ilişki sonrası olur, reddedilmeden ziyade terk edilme gibi durumlarda, çünkü 20'lerdeki ilişkilerin bitimi genellikle deli dehşet acılar verir (kıyamet tellalı gibi olmasın) ama acının farklı yollara kanalize edilmesiyle gerçekten hayat değiştirebilme potansiyeli var.

Bir de ömür boyu MGTOW yapanlar var, saygı duyuyorum demekten başka bir lafım yok. Nirvana'ya falan mı erecekler bilmiyorum ama günümüz dünyasında önerilen bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Kaliteli kaynak önerisi maalesef bilmiyorum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6