Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Milat 1 Mart

NeXLife

Yeni Fapstronot
Katılım
29 Ocak 2021
Mesajlar
13
Tepki puanı
24
Puanları
14
Dakikalar önce uykumdan uyandıracak kadar güçlü bir düşünce beni yataktan kaldırdı. Neden hayatımın en enerjik, verimli yılları olan 20'li yaşlarımı heba ediyorum. Sağlığımı, gücümü, kendime saygımı, sevgimi, güvenimi yıkan bir pislik ile bu kadar iç içeyim? Ne oldu bana ki hayatı hedef odaklı yaşamaktan kopup pmo ve kız eksenine hapsoldum. Daha kaç defa yeni süreç başlatacağım, daha kaç defa üzgün sabahlara uyanacağım. Hayat yeterince acımasızken, kendime kendimden başka merhamet duyacak kimse yok. Ama en acımasız olan da yine kendimim.

Öyle uçuk kaçık hedefler koyup kendimi fazlaca zorlayıp kısa sürede patlamak yerine hafif hafif adeta buz tutmuş bir gölün üzerinde yürür gibi ilerleyeceğim. Haftalık olarak durumuma göre hedeflerimi ve kendimi şekillendireceğim. Monk Mod gibi bir amacım yok şuan. Zihnim yeterince toparlandığı zaman onu düşünürüm. İlk hedefim 7 gün.

NELER YAPACAĞIM

1-) 7 GÜN x 10 SAYFA= 70 SAYFA OKUMA
2-) 1 ADET KURS BİTİRMEK
3-) SPORA YAZILMAK

4-) KAYIP KIZ isimli filmi izlemek
5-)7 TANE BELGESEL/VİDEO İZLEMEK


 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst