Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Milyon Küçük Parça Kitabının Pdf'si Var Mı ?

Mahir Kara

Ay Yolcusu
Selamlar dostlar , umarım sürecininiz iyi gidiyordur.Sürecimde neredeyse 2 ayı geride koymaktayım , bu esnada kitab okuma alışkanlığı da kazanmaya çalışıyorum.Okuduğum kitaplarımın sürecime fayda etmesine dikkat ediyorum.Ana konunun bağımlılıklar olduğu kitapları araşdırmak istedim , ve başlıkta ki kitabı buldum , bağımlılıkları ele alıyor ve insan hayatını nasıl çökerttiğini ayrıntılarıyla anlatıyor.Ama pdfni bulamadım , olan arkadaşlar varsa atabilirmi ? Hemde forumdaki herkes böylece faydalana bilir.Yalnız olmadığını hisseder.

Son düzenleme:

İvan sermayeff

Uranüs Yolcusu
Korsan yayın okumak sahibinin rızası dışında güzel bi hareket değil , mecburiyetimiz varsa da bunu yaygınlaştırıp normalleştirmemek gerekir diye düşünmekteyim

Whiplash

Neptün Yolcusu
Korsan yayın okumak sahibinin rızası dışında güzel bi hareket değil , mecburiyetimiz varsa da bunu yaygınlaştırıp normalleştirmemek gerekir diye düşünmekteyim
Baskı yeniyse dediğin büyük ölçüde doğru, ama arkadaşımızın bahsettiği kitap ise zaten ilk baskısını 20 yıl önce yapmış. Ayrıca PDF kitapları tercih edenler genelde maddi durumu el vermediği için mecburen bu işe girişenler veya kitabın artık baskısı olmadığı için PDF formatında okumaya yönelenler oluyor. Çok sevdiğim eskikitaplarim.com sitesi de mesela bu mantaliteyle yürüyordu(baskı yılı 5 yıldan fazla değilse veya yasaklı yayıneviyse kitap paylaşılamıyordu) ama yayınevlerinden gelen yoğun şikayetler kapanmasına neden oldu ve bu yüzden de önemli bir arşiv veya kaynağa yazık oldu ne yazık ki. Sonuç olarak kitap, film veya başka bir eser henüz piyasaya yeni sunulmamışsa veya siz o eserden ticari bir kazanç elde etmeye çalışmıyorsanız en azından yaşadığımız coğrafya üzerinde çok masum bir şey olarak değerlendiriyorum.

Son düzenleme:

İvan sermayeff

Uranüs Yolcusu
Baskı yeniyse dediğin büyük ölçüde doğru, ama arkadaşımızın bahsettiği kitap ise zaten ilk baskısını 20 yıl önce yapmış. Ayrıca PDF kitapları tercih edenler genelde maddi durumu el vermediği için mecburen bu işe girişenler veya kitabın artık baskısı olmadığı için PDF formatında okumaya yönelenler oluyor. Çok sevdiğim eskikitaplarim.com sitesi de mesela bu mantaliteyle yürüyordu(baskı yılı 5 yıldan fazla değilse veya yasaklı yayıneviyse kitap paylaşılamıyordu) ama yayınevlerinden gelen yoğun şikayetler kapanmasına neden oldu ve bu yüzden de önemli bir arşiv veya kaynağa yazık oldu ne yazık ki. Sonuç olarak kitap, film veya başka bir eser henüz piyasaya yeni sunulmamışsa veya siz o eserden ticari bir kazanç elde etmeye çalışmıyorsanız en azından yaşadığımız coğrafya üzerinde çok masum bir şey olarak değerlendiriyorum.
Hocam zaten baskasi acisindan olaya bakmiyorum yapan kisi olarak kendimiz acisindan olaya bakiyorum sonucta bizim kolayca ulasabildigimiz yada ugruna zahmet cektigimiz (tercihimize göre) birsey dolayisiyla bizdeki kiymeti kadar faydalanırız , kıymetsizliği kadar nasiplenemeyiz. Dediğiniz gibi mecburyet durumunuda ayri tuttum

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6