Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Monk Mode Geçmem Gerekiyor Yardım Edin

hypertrophy

Yeni Fapstronot
Dehb tanım var ilaç tedavisindeyim yksye hazırlanıyorum fap açısından nofap sürecini yönetememeye başladım.

Gün içinde yaptığım yapabileceğim en ufak şey dikkatimi dağıtabiliyor bu konu kompleks oldu dahada dikkatim dağılıyor kız arkadaşım bile yük gelmeye başladı duyduğum pişmanlık iğrenme hissi bile hoşuma gider oldu yasaklıktan nirvana zevk alıyorum resmen
çok çabuk bağımlılık edinebilen biriyim.
nofap eskisi gibi ve eskisinden çok daha agresif içeriklere yönlendirmeye başladı eskisine göre kişiliğim değişse dahi kişiliğimin tam zıttı içeriklere fantezilere yönlendiriyor beni
bu sıkıntı sadece fap sırasında yaşanıyor gerçek hayatta eşcinsel değilim maskülenlik kompleksli biriyim 184 85 kilo azrail gibi bi tipim var yakışıklıyım fitim insanlar çok fazla onay veriyor ama evde fapa yöneldiğimde kendimden kopuyorum feminenleşiyorum resmen

telefonumda bloker kurduğumda ilk 2 gün çok iyiydi sonra uygulamayı aşmanın yolunu buldm bugün tekrardan ejakülayon yaşayıp süreci bozdum
iosta sağlam blokeri olan var mı daha önce androiddeyken 1 ay blokerle devam etmiştim ve +150 günlük bir süreç yaşayıp iyileştiğimi hissetmiştim
bi bahane olarak sayılabilir belki ama ilişkiye girecektim 150 gündür boşalmıyorum bi sperm kalitemi kontrol edeyim diyip süreci bozdum
ama şuan kendimi kontrol etmem çok zorlaştı resmen meth bağımlısı gibi telefona reddit yükleyip sadece 10 dakika 20 dakika diyorum 2 saat 3 saat oluyor...

bu fap illeti beni çok fazla sapkınlaştırdı ve yönelim karmaşasına soktu
lütfen yardım edin bloker falan önerin evdeki feminenleşme beni dışarda dürtüselleştiriyor daha da saldırganlaşıyorum babamı dövmek istiyorum kuruluyorum her dediğine.
belki de her şeyin sorumlusu olduğunu düşünüyorumdur bilmiyorum telefonunda 13-14 yaşında görmemem gereken bir şeyler gördükten sonra daha da pasifleştiğimi hissettim yaklaşık 12-13 yaşından beridir işte aktif olarak içerik tüketiyorum

beni en rahatsız eden şey evdeyken dıştaki karakterime ne zıtsa onun bana zevk veriyor olması
17 yaşındayım yaştan dolayu iş bulamıyorum evden ders çalışıyorum kütüphaneye gitmek harcama yapmamı arttıracak diye evden çalışmaya çalışıyorum ama relapse olmama sebep oluyor.

süreci en çok bozduran uygulama reddit lütfen yardım edin yoksa bedenimden kopup kadınlaşacağım trans olacağım cidden hiçbir şeyden korkmam bu durum beni çok korkutuyor bundan zevk alıyorum ama karakterimden bağımsız alakasız birşey dışarı çıkınca beni öfkelendiriyor erkeklik atağı yaşıyorum en erkek benim gelin erkek kimmiş göstereyim o.çocukları gibisinden bi ruh haline bürünüyorum tip ve fizikte buna elverdiğinden birine zarar vereceğimden yana çekincem var.

en korkutğum şeylerden biride başıma geliyor gibi daha önce aldatıldım ama *uck fantezi hiç beslememiştim sanki parça parça oda gelmeye başladı ondan yana içerik tüketmeme rağmen görünce uyarılıyorum hep muhafazakar ilişkilerimde aileme karşı falan korumacı biriydim ne sevmiyorsam masturbasyonda hoşuma gidiyor rresmen
bu benim dediğim şeyler birer tabu değil böyle olmam gerektiği için böyle olmak istemiyorum ben böyle maskülen erkeklikten zevk alan biriyim onda %100 eminim herşey fap sürecine başlayana kadar
bi dönem feminen takılıp sanaldan erkeklerle flörtleştiğim bi dönemde oldu mas. bıraktığım dönemde bundan direkt bıçakla kesilmiş gibi kopup özüme dönmüştüm.

reelde pasif olarak bi ilişkim olmadı.

1 trans 1 femboyla date sonrası cinsel ilişki oldu ilişki sonrası hetero kadınları ne kadar sevdiğimi baştan fark ettim işin cinsellikten öte olduğunu resmen hissettim bir kadından çok çok farklıydı.

istediğinde yapabilme olayı kontrolü zorlaştırıyor.

Black Rose

Admin
Forum Yöneticisi
Monk moddan önce düzeltmen gereken çok şey var gibi -_- Acilen psikolog tedavisi lazım sana.

Hayalsizkarakter

Ay Yolcusu
Kral şu aralar ağır bir bağımlı olarak söylemeliyim ki senin durumun çok daha vahim ama niteliksel olarak aramızda fark yok sonuçlar açısından fark var belki ben senden daha çok fap yapıyorum ama cinsel kimlik kayması veya absürt kategorilere kayma olmadı bende 2 yıldır ağır bağımlıyım diyebilirim senin de 17 yaşında olmanı gözetirsek maks. 3-4 yılın böyledir yani sen iş işten geçmeden monk moda gir tüm dopaminleri kes spora yazıl, para gider diye kütüpe gitmemezlik etme senin ruhsal sağlığın aylık 6 binden daha değerli (her gün 200 harcadığın senaryoda) akşam dön eve evden sonra da spora gitsen akşam eve geldiğinde bayılırcasına uyursun
Monk modda 4. Gündeyim umarım bende hallederim.

Sigmaburda821

Ay Yolcusu
Dehb tanım var ilaç tedavisindeyim yksye hazırlanıyorum fap açısından nofap sürecini yönetememeye başladım.

Gün içinde yaptığım yapabileceğim en ufak şey dikkatimi dağıtabiliyor bu konu kompleks oldu dahada dikkatim dağılıyor kız arkadaşım bile yük gelmeye başladı duyduğum pişmanlık iğrenme hissi bile hoşuma gider oldu yasaklıktan nirvana zevk alıyorum resmen
çok çabuk bağımlılık edinebilen biriyim.
nofap eskisi gibi ve eskisinden çok daha agresif içeriklere yönlendirmeye başladı eskisine göre kişiliğim değişse dahi kişiliğimin tam zıttı içeriklere fantezilere yönlendiriyor beni
bu sıkıntı sadece fap sırasında yaşanıyor gerçek hayatta eşcinsel değilim maskülenlik kompleksli biriyim 184 85 kilo azrail gibi bi tipim var yakışıklıyım fitim insanlar çok fazla onay veriyor ama evde fapa yöneldiğimde kendimden kopuyorum feminenleşiyorum resmen

telefonumda bloker kurduğumda ilk 2 gün çok iyiydi sonra uygulamayı aşmanın yolunu buldm bugün tekrardan ejakülayon yaşayıp süreci bozdum
iosta sağlam blokeri olan var mı daha önce androiddeyken 1 ay blokerle devam etmiştim ve +150 günlük bir süreç yaşayıp iyileştiğimi hissetmiştim
bi bahane olarak sayılabilir belki ama ilişkiye girecektim 150 gündür boşalmıyorum bi sperm kalitemi kontrol edeyim diyip süreci bozdum
ama şuan kendimi kontrol etmem çok zorlaştı resmen meth bağımlısı gibi telefona reddit yükleyip sadece 10 dakika 20 dakika diyorum 2 saat 3 saat oluyor...

bu fap illeti beni çok fazla sapkınlaştırdı ve yönelim karmaşasına soktu
lütfen yardım edin bloker falan önerin evdeki feminenleşme beni dışarda dürtüselleştiriyor daha da saldırganlaşıyorum babamı dövmek istiyorum kuruluyorum her dediğine.
belki de her şeyin sorumlusu olduğunu düşünüyorumdur bilmiyorum telefonunda 13-14 yaşında görmemem gereken bir şeyler gördükten sonra daha da pasifleştiğimi hissettim yaklaşık 12-13 yaşından beridir işte aktif olarak içerik tüketiyorum

beni en rahatsız eden şey evdeyken dıştaki karakterime ne zıtsa onun bana zevk veriyor olması
17 yaşındayım yaştan dolayu iş bulamıyorum evden ders çalışıyorum kütüphaneye gitmek harcama yapmamı arttıracak diye evden çalışmaya çalışıyorum ama relapse olmama sebep oluyor.

süreci en çok bozduran uygulama reddit lütfen yardım edin yoksa bedenimden kopup kadınlaşacağım trans olacağım cidden hiçbir şeyden korkmam bu durum beni çok korkutuyor bundan zevk alıyorum ama karakterimden bağımsız alakasız birşey dışarı çıkınca beni öfkelendiriyor erkeklik atağı yaşıyorum en erkek benim gelin erkek kimmiş göstereyim o.çocukları gibisinden bi ruh haline bürünüyorum tip ve fizikte buna elverdiğinden birine zarar vereceğimden yana çekincem var.

en korkutğum şeylerden biride başıma geliyor gibi daha önce aldatıldım ama *uck fantezi hiç beslememiştim sanki parça parça oda gelmeye başladı ondan yana içerik tüketmeme rağmen görünce uyarılıyorum hep muhafazakar ilişkilerimde aileme karşı falan korumacı biriydim ne sevmiyorsam masturbasyonda hoşuma gidiyor rresmen
bu benim dediğim şeyler birer tabu değil böyle olmam gerektiği için böyle olmak istemiyorum ben böyle maskülen erkeklikten zevk alan biriyim onda %100 eminim herşey fap sürecine başlayana kadar
bi dönem feminen takılıp sanaldan erkeklerle flörtleştiğim bi dönemde oldu mas. bıraktığım dönemde bundan direkt bıçakla kesilmiş gibi kopup özüme dönmüştüm.

reelde pasif olarak bi ilişkim olmadı.

1 trans 1 femboyla date sonrası cinsel ilişki oldu ilişki sonrası hetero kadınları ne kadar sevdiğimi baştan fark ettim işin cinsellikten öte olduğunu resmen hissettim bir kadından çok çok farklıydı.

istediğinde yapabilme olayı kontrolü zorlaştırıyor.
Bu yazıyı okuyunca aklıma şuan forumda en çok mesaj yazılan konu olan konu geldi belki de bu yaşadığın karmaşadan dolayı kötülük problemini aşamadın insanın içini bilemezsiniz eğer inancın olsaydı bu sana çok yardımcı olurdu ama dertlerimden kurtulayım diye bir Dine inanılmaz. bence İslam'ı bir daha araştır inanç konusunda sorun yaşıyorum başlıklı konuya yazdığım cevap sana da yardımcı olabilir. bence de psikolojik yardım alman iyi olur ama yok ben istemiyorum diyorsan p*rnodan kesinlikle uzak dur yakınından bile geçme ve bence mastürbasyonu da bırak cinsellikten uzak olmaya çalış hele femboy trans bunlar kendini uçurumdan atmak gibi eğer birgün Müslüman olursan nasuh tövbesi yap ve her gün istiğfar et zikir çek faydalı olur. Tetikleyicileri tespit et ve tetiklenmeye uygun ortamın oluşmamasını sağla mesela istek geldi asla yatağa girme sosyal medyaya girme kendine hakim olamayıp yapmaya karar versen bile şöyle de tamam yapıcam ama 10 dk sonra şimdi değil böyle diyince krizden kurtulmuş olursam ve belki 10 dk sonra istek gitmiş olur psikiyatriye gitmeyeceksen en azından YouTubedan falan psikolojik yardım videoları izle feminenleşmene ne sebep oluyor bunu bulmaya çalış babanla ilgili o yaşadığını da aşmanın yolunu bul baban demişken babanla aranızda nasıl bir ilişki var bilmiyorum ama çok uç bir durum yoksa baban hakkında öyle düşünme o senin baban sonuçta sana bu yaşa kadar bakan o. Bir de 17 yaşında ilişkiye girmek sıkıntı değilmi bunu açık açık yazmışsın ama. Hüseyin parlakyıldız izleyebilirsin İzzet Güllü izleyebilirsin. Sosyal medyayı oyunu ucuz dopamini hepsini kes paketli gıdaları falan bırak kendini derse odakla nofapa odaklanma zaten cinselliğe de odaklanma aslında bir şeyi zihninden silmeye çalışmak onu güçlendirebiliyor eşcinsel düşünceleri görmezden gel yok say onları

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6