Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Monk Mode Neverfap Günlüğüm

Jig la Thor

Mars Yolcusu
Katılım
21 Kas 2021
Mesajlar
63
Tepki puanı
164
Puanları
43
Yaş
22
Konum
İzmir
Selamlar dostlar.
3.Kez sınava hazırlanan bir kardeşinizim.
Bu süreçte yaşadıklarımı hem bana anı ve günlük olsun hem de hepimize ders olsun diye bir günlük şeklinde bu foruma yazmayı uygun gördüm.
Şu an 4. gündeyim.

Öncelikle bu süreçte yapıp yapmayacaklarımdan bahsedeyim.
Hayatımın her döneminde (ergenlikten itibaren) sağlığına ve yaşam şekline dikkat eden bir insandım. Bu yüzden bol su içmek, spor, erken yatmak, yürüyüş, kitap okumak vs gibi şeyleri saymak yerine bu süreçte ekstra olarak yapacaklarımı yazsam benim açımdan daha zevkli bir yazı olacak.
Bu süreçte ekstra olarak yapacağım şeyler: Günlük düzenli duş almak, sadece sağlıklı ve şekersiz şeyler yemek, evde durmaya ve ders çalışmaya alışmak, planıma ve programıma göre dersimi çalışmak, eğlenceli ve motive edici şarkılar dinlemek, insanlarla sağlıklı ilişkiler geliştirmek ve sürdürmek (çabuk sinirlenen ve parlayan bir insanım), öfkemi kontrol edebilmek, meditasyon yapmak, puzzle, 6 saat olan uyku süremi aşmamak, insanlara hayır diyebilmek.

Bu süreçte yapmayacaklarım (kaçınacaklarım) ise: Tabiki pmo, cinsellik, aşırı kahve tüketimi, boşa harcanan vakitler (dinlenme hariç çünkü beynin bir ihtiyacıdır, kast ettiğim boş şeylerle uğraşmak), sosyal medyaya girmek, alkol tüketmek (yılbaşı hariç), tetikleyiciler, penise gereksiz yere dokunmak, kavga, bilgisayar oyunları, ders çalışmaktan kaçmak, şeker tüketimi, gluten ve boş karbonhidrat tüketimi, moral bozucu olan her şey, kendimi gereksiz sorgulamak ve yargılamak, insanları ve dediklerini fazla ciddiye almak, internette fazla zaman geçirmek.

Evet az çok aklıma gelenler bunlar. Şimdi geçtiğimiz günlerin raporunu vereyim ve günlüğe başlayayım zira işim çok.

Öncelikle

1.Gün

Hiç ilgim olmasa da arkadaşımın sanat yazısıyla ilgili uzun bir eleştiri yazdım. Çok hoşuna gitti ve böyle güzel yazdığımı görmek benim de hoşuma gitti. Günüm genel olarak düşünerek ve dinlenerek geçti. Dünkü yoğun sporun etkisiyle boş bir gün geçirdim diyebilirim.

2. Gün

Yeni sipariş ettiğim kitaplar geldi ve bayağı bir heyecanlandım. Daha sonra spora gidip dehşet zor bir antrenman çıkarttım. Güzel fotoğraflar çektim ve şemsiyem olmasına rağmen ıslanarak eve geldim. Tatlı hazırladım, keyifliydi.

3. Gün

Açıkçası bomboş bir gündü full yağmur yağdı ve ben de hastaydım. Yoksunluk belirtileri hissediliyordu. Çok ufak bir yürüyüş yaptım, olaysız geçti ve çok erken uyudum.

4.Gün

Bu yazıyı yazdığım gün. Gece 3 de kalkıp 1 kitap bitirdim. Sabah güzel bir kahvaltı yaptım. Planım spora gitmek, yemek yapmak, derse gömülmek. Yoksunluk belirtisi yok, gayet keyifli bir gün. Ha bir de, monk mode'a bugün karar verdim önceki günlerde kuralları aşmış olabilirim. Yani bundan sonrası daha zor olacak demektir.

Yazıları mümkün olduğunca düzenli aralıklarla ve uzun yazmaya çalışacağım ama cidden çok yoğunum şu an o yüzden bu yazı biraz özensiz oldu kusura bakmayın. Şimdilik görüşürüz umarım hepimize ışık olurum.
 

Jig la Thor

Mars Yolcusu
Katılım
21 Kas 2021
Mesajlar
63
Tepki puanı
164
Puanları
43
Yaş
22
Konum
İzmir
4.Güne Ekleme

Spora gittim. Güzelce yemeğimi yedim ve derslere başladım. Keyifli bir gündü

5.Gün

Normalde uyanma saatimden 3 saat sonra uyandım. Gün içinde pek bir şey yapmadım. Aşırı midem bulanıyordu ve beynim ağrıyordu hiçbir şey yapmak istemedi canım, zaten yapsam da kusacaktım. Biraz kitap okuyayım derken yine uykuya daldım ve totalde 12 saati devirdim. Akşam 6'da kalktığımda mükemmel hissediyordum. Sanki vücudumun ihtiyacı varmış gibi düşünüp güne başladım. Açıkçası yine pek bir şey yapmadım. Boş boş geçti öyle.
 

Jig la Thor

Mars Yolcusu
Katılım
21 Kas 2021
Mesajlar
63
Tepki puanı
164
Puanları
43
Yaş
22
Konum
İzmir
6.Gün

Akşam uyandım, ders çalışmaya kendimi aşırı zorladım ve başım ağrıyor. Beynimin dopamin istemesini aşırı net bir şekilde anlayabiliyorum ama iyileştiğimi de hissediyorum. Yorgun, bitkin ve beynim sadece irademle az bir miktar çalışıyor. Canım oyun, sosyal medya falan değil sadece ders çalışmak istiyor. Bakalım.
 

Jig la Thor

Mars Yolcusu
Katılım
21 Kas 2021
Mesajlar
63
Tepki puanı
164
Puanları
43
Yaş
22
Konum
İzmir
7-
Açıkçası mükemmel verimli bir gündü. Acayip fazla ders çalıştım ve devam ediyorum. Dışarı çıktım, gezdim, güneşlendim hayattan aşırı zevk alıyorum. Çok hoş bir kızın benimle ilgilendiğini fark ettim, ayrıca spor salonunda da içimden hayran hayran baktığım bir kız bahaneyle benimle konuştu. Belki eski zamanlardan bilinçdışıma kodladıklarımdan dolayı duruşum, davranışlarım, tavırlarım erkeksidir ve artan testosteronla birlikte gerçekten ilgilerini çekiyorumdur; henüz bilmiyorum. Zaten sınav sonrasına kadar ne sevişmeyi ne de ilişki yaşamayı düşünmüyorum o yüzden pek umrumda değil. Onun dışında gün ortasında uyuyakalıp geri uyandım ve aşırı mutlu iyi hissediyorum. Benim vücut ısım aşırı yüksektir yani kış da olsa yaz da olsa hep yüksektir. Öyle ki geçen kış 1-2 kere kaloriferi açmışımdır odamda. 45.Günde relapse oluşumdan (dedem vefat etti) sonra iyice dibi gördüğümde vücudum ısınamıyordu. Artık yeniden oldukça sıcak olmaya başladı. İnancım, motivasyonum yüksek. Ailemin benden umudu yüksek. Sağlıklı güzel ilişkilere devam ediyorum. Gereksiz arkadaşları da hayatımdan çıkardım keyfim ve konforum arttı. Özgür ve mutlu hissediyorum. Dışarı çıkıp güneşi hissetmek, o hafif serin rüzgarı yüzümde hissetmek için de sabırsızlanıyorum :).

Ekleme: Ayrıca pcdeki bütün oyunları sildim. Sınav planımı hazırladım. Konu takip listesi satın aldım bence aşırı önemli bir şey. Ayrıca sabah dışarı çıkmaktan nefret ederdim güneş doğar doğmaz kendimi sokağa attım.
 

Jig la Thor

Mars Yolcusu
Katılım
21 Kas 2021
Mesajlar
63
Tepki puanı
164
Puanları
43
Yaş
22
Konum
İzmir
8-
Bu site olmasa aklıma pmo bile gelmeyecek. Süre de tutmuyorum zaten umrumda da değil.
Tüm gün ders çalışarak geçti. Çok sert bir antrenman çıkardım. Hava bozuktu kafama taş çarpmasın diye spor dışında evden çıkmadım. Çok hafif beslendim yağ yakmaya çalışıyorum. İt gibi çalışarak geçiyor süreç.
 

Jig la Thor

Mars Yolcusu
Katılım
21 Kas 2021
Mesajlar
63
Tepki puanı
164
Puanları
43
Yaş
22
Konum
İzmir
Başardık beyler. Bu süreç tecrübe oldu. 1 Relapse ile kurtardık. Çalışmaya devam.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst