müslüm
Ay Yolcusu
Nofap süreçlerimi 8 - 9 güne kadar çıkartmayı başarabildiysem de en küçük istekte hemen bırakıyorum. Çok saçma, kendime de şaşıyorum. Genel olarak iyi bir üniversitede başarılı bir yaşam sürdüğümü sanıyor insanlar. İçinde olduğum bunalımı kimse bilmiyor. Tabular yüzünden kimseye açamıyorum bu problemi. Beni ayakta tutan tek şey mezun olduğumda atılmam gereken yaşam mücadelesi. Motivasyon videoları ve gaz ile çalışan, o videoların etkisi geçtiğinde yine eski karanlık mağarasına dönen müslüm olmak istemiyorum.
Hayatım böyle olmamalı
Son PMO'mu bugün yaptım. Nedense bugünün hayatımdaki kritik bir an olduğunu düşünüyorum. Sabahları kendimi zorlayarak değil, bir hedef uğrunda hevesle çalışmak için kalkmak istiyorum. İnsanlara karşı daha anlayışlı olmak; o asosyal, huysuz ve asık suratlı adam olmak istemiyorum. Hayallere dalıp gitmek değil, o hayalleri gerçekleştirmek, kendi egomu gerçek başarılarımla tatmin etmek istiyorum. Kendimi geliştirmek, uyuşukluktan kurtulmak...
Zaaflarımı göz önünde bulundurarak bugünden itibaren
Hayatım böyle olmamalı
Son PMO'mu bugün yaptım. Nedense bugünün hayatımdaki kritik bir an olduğunu düşünüyorum. Sabahları kendimi zorlayarak değil, bir hedef uğrunda hevesle çalışmak için kalkmak istiyorum. İnsanlara karşı daha anlayışlı olmak; o asosyal, huysuz ve asık suratlı adam olmak istemiyorum. Hayallere dalıp gitmek değil, o hayalleri gerçekleştirmek, kendi egomu gerçek başarılarımla tatmin etmek istiyorum. Kendimi geliştirmek, uyuşukluktan kurtulmak...
---ZAAFLARIM---
- Youtube: Mizahi ve kişisel gelişim videoları izlerken bir anda kendimi "prank(şaka)" adı altında müstehcen içerikler gösteren bir videoda buluyorum.
- Dinlenme araları: Dinlenme zamanlarımda da elim telefona gidiyor. Tetikleyiciler her yerde oldukları için bakmamaya çalışsam bile gardımı zayıflatıyor
- Tembellik ve erteleme: Günümü planlıyorum ama bu plana belli bir süre sonra uymamaya başlıyorum. Bu konuda öneri alabilirim.
Zaaflarımı göz önünde bulundurarak bugünden itibaren
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz.
Giriş yapın veya üye olun.
giriyorum. Pazartesi ve perşembe günleri de oruç tutacağım.