Neden mutlu olamıyorum ben anlamıyorum ne yaparsam yapayım olmuyor beyler yapamıyorum ya hani ne bileyim hayatta en çok sevdiğim şey hayvanlardır bu zamana kadar bir çok hayvan besledim ama yine mutlu olamadım. staj param ile kendime istediklerimin bazılarını aldım ablama küçük Bi kaç hediye aldım. Ya insanlara yardım etmeyi seviyorum hatta forum için de kendi çapımda araştırmalar teknikler paylaşmaya çalışıyorum ama gram mutluluk hissetmiyorum ya hayatta en çok istediği Bi şeye sahip olmuş Bi insan mutlu olmaz mı? sanki Bi eksiklik var gibi ben bu zamana kadar hiç olumsuz olmadım beyler olumsuz hiçbir şey düşünmedim ama beni yiyip bitiren Bi şey ortaya çıktı yaş neredeyse 18 olacak gelecek kaygısı arttı ama istediğim Bi iş var yapabileceğime inanıyorum ama ne bileyim beyler yani ya olmazsa, yapamazsam ben bu konuları gitsem aileme anlatsam bana diyecekleri tek şey "oku" üniversiteye git ya ama ben hazır değilim ki ben evdeyken kendimi daha çok geliştirdim pandemide kitap okuma alışkanlığı kazandım roman, polisiye, hikaye şimdi ise kişisel gelişime başladım o tür kitaplar okuyorum 3 tane bitirdim bile ama dediğim gibi ne olacak benim geleceğim? Üniversiteye gitmezsem çalışacağım 1 günlük tatilde de kendi işimi kurmayı istediğim şeye çalışmayı planlıyorum ama nasıl olacak bu ya dedim ya ben negatif biri değilim ama bu gelecek kaygısı her şeyi silip bitiyor lise bitti bitecek ama sorumluluk sınavım var bunu aileme söylemedim sınav hakkında bişey bilmiyorum da girdim 1 kere geçemedim konuları da bilmiyorum ya ben napıcam dönüp dolaşıp aynı şeyleri tekrar ediyorum birine dert yanmayı başını şişirmeyi de sevmem. çok şükür bazı şeyleri kendi kendime aştım ama bunu aşamıyorum aşamıyorum ne olur bana Bi akıl verin ya iyi kötü bütün düşüncelerinizi belirtin bana yardımcı olacak tek şey gerçekleri söylemeniz olacaktır