Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Ne Iş Yapıyorsunuz ?

hypertrophy

Ay Yolcusu
Katılım
23 Şub 2025
Mesajlar
232
Tepki puanı
77
Puanları
43
Ne iş yapıyorsunuz gelir kaynağınız hedefleriniz nedir ne olmak istersiniz hayatınızı nasıl etkileyeceğini düşünüyorsunuz?
 

Sigmaburda821

Mars Yolcusu
Katılım
13 Ocak 2026
Mesajlar
211
Tepki puanı
138
Puanları
65
Şuan yksye hazırlanıyorum mezunum hedefim tıp doktor olduktan sonra da sağlık sektöründe girişimlerde bulunmak istiyorum gelecekte ne olur bilmiyorum ama yapmak istediklerim bunlar önce doktor olmak sonra kendi kliniğimi açmak istiyorum sonra yapabilirsem hastane açmak istiyorum sonra hastaneler açmak istiyorum hayallerim çok büyük farkındayım ama elimden geleni yapıcam
 

UBERMAN

26.10.2026 - {∞}
Katılım
19 Ağu 2021
Mesajlar
237
Tepki puanı
267
Puanları
96
Ne iş yapıyorsunuz gelir kaynağınız hedefleriniz nedir ne olmak istersiniz hayatınızı nasıl etkileyeceğini düşünüyorsunuz?
Şu an hiçbir iş yapmıyorum, daha doğrusu yapamıyorum. Yarın internetten sipariş verdiğim ürünler gelecek. Onları pazarlamaya çalışacağım.

Bunların haricinde infaz koruma memurluğu mülakatına girmiştim. O gelirse ona giderim. 22 yaşındaki çoğu genç gibi ev genciyim.
 
Son düzenleme:

lospolloshermanos

Venüs Yolcusu
Katılım
7 Kas 2020
Mesajlar
92
Tepki puanı
113
Puanları
39
Yaş
27
27 yaşındayım. Limanda çalışıyorum, yönetici olmak istiyorum. Kendimi şu bataklıktan ve diğer bağımlılıklardan kurtarıp huzurlu bir hayat yaşamak istiyorum.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst