Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Soru Sor >>>

NeverFap hakkında sormak istediğiniz soruları buradan sorabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Ne yapmam gerekiyor?

Holid

Venüs Yolcusu
Merhaba arkadaşlar ben neredeyse 2 yada 1 günde bozuyorum spor kitap okuyorum ama bozuluyor siz ne yapıyorsunuz bozmamak için ders de çalışıyorum ama süreç gidiyo yardım edrrseniz sevinirim

UltraInstinct

Yeni Üye
Kanka valla ben yatana kadar 1 dakika boş durmuyorum. Gününü planlaman çok önemli aslında önceki günden yarın ne yapacağını planlayamıyorsan bile düşün. Ve tabii kendini salmaman lazım bırakırsan öyle gider yani

Black Rose

Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Her kriz geldiğinde bozuyorsan hiç ilerleme kaydedememişsin demektir. Forumdaki önemli yazıları tekrar oku, meseleyi kafanda oturtmaya çalış, boş kalma, kendi günlük/haftalık planını oluştur.

surec

Merkür Yolcusu
hocam bende senin gibi bir bireyim son 4 aydır nerdeyse böyle son 1 aydır ise süreçlerim 1 ila 4 gün arasında gidip geliyor bunun sebebi bağımlılığı ciddiye almamak vurdumduymazlık

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6