Öncelikle beni bilenler bu konularda oldukça zayıf hatta beta oğlu beta diyebileceğiniz bir adamdan zaman içerisinde başarıya ulaşmış, hem erkek hem kadın ilişkileri başarılı denebilecek bir adama dönüştüğümü bilir. Eğri oturup doğru konuşalım, forumda özellikle son zamanlarda ilişki tavsiyeleri konusunda sorulmuş soruları çok görüyorum, herkes bir çıkış arıyor, bir yol arıyor bu Kırmızı Hap camiasında özellikle. Bir yıldır birkaç kızla flört ve takılma söz konusu oldu, kimine sınırlarımı çizdim, kimi içinse karşı taraf yazmadıkça yazmıyorum, kimiyle de hala görüşüyorum. Şu son bir ayda ilişkiler üzerine okuduğum tüm yazıları incelediğimde kendime sorduğum soru "Şu devirde gerçekten böyle bir bağa ihtiyacımız var mı?" oldu. Erkeklerin seçeneksizlikten çürüdüğü, kadınların ise pazardan mal alır gibi erkek seçtiği bu sektörün (daha işin feminizm, kapris, harcama, duygusal yatırım, hipergami, zayıf düştüğün anda başkasına gitmesi, aldatabilecek olması vs bunları konuşmadım bile) yürüme şansı var mı? Felaket tellalı olmak istemiyorum ancak birkaç yıla bu işte bir şeyler ya değişecek ya da daha bunlar iyi günlerimiz.
Kendim 21 yaşındayım, tıp okuyorum, yazılımı 17 yaşından beri biliyorum ve kabiliyetimi geliştirip paraya ihtiyacım olduğu dönem oyun şirketinde kısa dönem çalışmışlığım var, paramı hala kendim kazanıyorum, kaslı bir görünümüm var, İngilizce ve Almanca'yı akademik seviyede biliyorum, insan ilişkilerim oldukça iyi ve senelerdir kendi ayaklarımın üstünde duruyorum. Her gün kendime bir şeyler katıyorum, bunlar beni yüksek değer yapabilecek etmenler ve şu anda ben bağ kurmaya değecek, beni yoracak, yıpratacak ve eski bunalım zamanlarıma döndürmeye değecek bir insan olduğunu düşünmüyorum. Toplumda sevgililik ve evlilik baskısı hep var ama buna değecek etrafımda birini göremiyorum şu an. İki sevgilim oldu, sonuncusu manipülatif bir kızdı, zayıf düştüğüm tek anda başka erkeğe gitti.
Siz bu devirde ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz?