falanso
Mars Yolcusu
Selamlar arkadaşlar son sınıf MF öğrencisiyim. Sınava bu seneden itibaren yüksek bi hedef koyarak çalışmaya başladım ve resmen sudan çıkmış balığa döndüm ben eskiden hiçbir şey için bu kadar uğraştığımı hatırlamıyorum ve sınav ile ilgili bazı şeyleri öğrendikten sonra kafam daha da çok karıştı ve her gün daha da karışıyor. Senenin ilk başı iyiydi hoştu ama zaman geçtikçe stresim artmaya başladı ve bu stresten dolayı derslere falan konsantre olma sorunu yaşıyorum. Her şey için geç kaldığımı falan düşünmeye başladım bu sene yapamayacağımı falan düşünmeye başladım uykularım kaçıyor rüyalarıma falan giriyor şu son 2 aydır aklımın sınavı düşünmediği 1 dakika bile olmadı. Her gün düzenli olarak kitap okuyup paragraf çözüyorum ama paragraf bile çözmeyen adam benden daha yüksek yapıyor ve bu aşırı sinir bozucu bir olay haline gelmeye başladı kendimi gerizekalı falan hissetmeye başladım. İlk denememde sınıf 1.dim, 2. denememde sınıf 5.si, son denemede sınıf 9.oldum ve bu sıralama kaybını tek bir dersten değil bütün derslerden yaşadım. İşin garip kısmı bundan önceki denemede Türkçenin 40 sorusunu tam zamanda hallettim ve iyi bir net çıkaracağımdan aşırı emindim ama iğrenç gelince moraller alt üst oldu. Kendimi çok geride falan hissetmeye başladım, bugün girdiğim denemede Türkçe çözerken bile halen aklımda "acaba daha geriye düşecek miyim" lafları dönüp duruyordu ve bütün sınav rezalet geçti diyebilirim. Haftalardır PMO yapmıyorum, sosyal medyayı 1 aydır kullanmıyorum bide bunun üstüne şarkı dinlemeyi de bıraktım çünkü denemede ister istemez kafanızda bir şarkı çalıyor ve dikkatiniz alt üst oluyor ama bu konuda doğrumu yaptım bilmiyorum şu son günlerde müziği bırakmak çok gereksiz gelmeye başladı ve geri dönesim var. Sonuç olarak bu kadar uğraşmama rağmen halen istediğim gelişmeyi elde edebilmiş değilim. Önümde daha 7 ay olduğunu biliyorum ama o 7 aydan bile korkmaya başladım yetersiz geleceğini falan düşünüyorum. Bunun üstüne bide yalnızlaşmaya da başladım çevremde tek sosyal olarak takıldığım kişiler dershanedeki kişiler kaldı bide sanal ortamdan 1-2 arkadaşım o kadar. Sizce nerede hata ediyorum dostlar kendimi fazlamı kasıyorum anlamadım :/