Önemli not: Bu etkiler bize sonradan gelen etkiler değildir. Bu etkiler zaten bizde var olan ve tekrardan açığa çıkan etkilerdir.
2-3 yıl aradan sonra ilk defa bu sayılara ulaştım. PBKY kitabının verdiği etkiyle birlikte hiç zorlanmadan uzaklaştım. Neverfap'in etkilerini sadece PMO yapmamak olarak algılamayın. Etkileri şöyle sıralamak istiyorum:
2-3 yıl aradan sonra ilk defa bu sayılara ulaştım. PBKY kitabının verdiği etkiyle birlikte hiç zorlanmadan uzaklaştım. Neverfap'in etkilerini sadece PMO yapmamak olarak algılamayın. Etkileri şöyle sıralamak istiyorum:
- Daha mutluyum.(Flatline döneminde olmama rağmen)
- Sporda daha fazla performans sergiliyorum.
- Zihnim daha berrak.
- Daha iyi düşünebiliyor ve konuşabiliyorum.
- Duygularımı daha iyi kontrol edebiliyorum.
- PMO'yu bırakınca diğer bağımlılıkları bırakmak daha kolay hale geldi.(Şeker ve oyun gibi bağımlılıklarımı çok rahat bir şekilde bıraktım.)
- Önceden dışarıya çıktığımda çok stresli, rahatsız hissederdim fakat şimdi insanların stresli olduklarını gözlemliyorum. Ben çok daha stressizim.
- Sesim önceden gür çıkmaz, karşımdaki kişi beni zor duyardı. Şimdi normal ses tonumda sesimin çok çıktığını fark ettim.(Etrafımdakilerden de böyle duydum.)
- Daha kolay motive oluyorum.
- İzlediğim, yaptığım şeylerden daha fazla zevk alıyorum.
Son düzenleme: