Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Neverfap 34.Gün

registeronk

Yeni Üye
Katılım
3 Ağu 2021
Mesajlar
1
Tepki puanı
8
Puanları
0
Merhaba arkadaşlar bugün 34.günüm ve sizlere bende olanları paylaşmak istiyorum. Öncelikle bu olaya bende pek inanmazdım ve benim için 34.günde olmak o kadar da büyük bir sayı değil,haftada 1 yapardım önceleri de malum olayı.
Ama gelişmeler aşırı derecede göstermeye başladı. Uykular kesinlikle kalitelesiyor , çünkü o olayı yapınca aşırı derece bıkkın ,pişmanlık hissi,ve uykulu salak bir halin oluyor.bu geçti eskiden 10 saat uyku yetmezdi şimdi maks 7 saat belki 6 saat bile yetiyor..Malum olayı yaptıktan sonraki günler herkeste bilmiyorum oluyor mu sinirli oluyorsun. Buda geçti güler yüzlü oluyorsun.Asıl önemli olan benim için üni veya kpss hazırlananlara bu olayın en büyük zararı maalesef unutkanlık.Buda geçmeye başladı. Diceksiniz ki bende hala oluyor , o zaman bazı dualar var onları okuyun , ve zihniniz acayip derecede güçlü uykusuzluk , bitkinliğin geçmesi güçlü dirençli bir vücuda döndü spora aşırı derecede elverişli vücut haline geldi. Tabiki yalan söylemeye gerek yok, libido seviyesi maksimum da kaç yıldır malum olayı yapan vücut bı anda kesince içten içe ( napıyosun aw) diyor. Özgüven nasıl gelişiyor şu yönde eskiden istediğiniz kadına ve vücuda internette hemen arayıp bulup malum olayı yapıyordunuz artık olmayınca , gerçekte böyle birşey yapamayacağınız için rüyadan çıkıp gerçekleri görüyorsunuz ve kimseyi onun burası büyük şurası büyük ayırt etmiyorsunuz.Fizigi güzel kızları internetten izleyince gözde aşırı büyütmek, aşırı değerli ulaşılmaz yapıyorduk gözümüzde ve onlara sadece internette görebileceğimiz düşüncesi oluyordu. Artık Yok kafamda herkes eşit, ulaşılmaz gibi değiller.her kadına güzel bir ağızla(konuşmayı bilmek) sevgili yapabilirsiniz . İyi günler dediğim gibi 34 gün benim için fazla değil ama olanlar çok fazla rekor kiricaz.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst