Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Neverfap 50.Gün Ve Ondan Önceki Neverfap Hikayem

hardworkingmehmet

Yeni Fapstronot
Katılım
17 May 2021
Mesajlar
21
Tepki puanı
23
Puanları
4
Öncelikle merhaba ben Mehmet, 16 yaşında Kayseri'de yaşayan bir gencim. Neverfapte 50. güne geldim ve 50. güne kadar neler yaşadığımı sizlere anlatmak istiyorum. Bundan önce bu bağımlılıktan ne zamandan beri kurtulmaya çalıştığımı anlatıyım. Ben 2020'nin mayıs ayının galiba 28'i gibi Youtube'a girip mastürbasyon bağımlılığı gibi bir şey aratmıştım. Önüme dini kanalların yaptığı videolar gelmişti. Onları izledim ve ne biliyim dini açıdan beni etkilemişti ve o gün başlamaya karar verdim. 21 günlük bir sürecim olmuştu, güzeldi, etkilerini hissetmiştim; özellikle ders çalışma konusunda, soruları daha dikkatli çözüyordum. Ama 21 günün sonunda bozmuştum. Galiba Umut abinin ince işlerdeki videosunu da izlemiştim ama neverfapi arama gibi bir niyetim olduğunu hatırlamıyorum o zamanlar. Neyse Haziran bitti ben yeni bir sürece başladığımı hatırlamıyorum. Temmuz başı gibi annemin memleketine gittik. Orada da sürece başlamadım. Aslında başlasaydım güzel olurdu çünkü 1 ay kalmıştık, geziyorduk oraları ama istemeden de neverfap yapmıştım ama bilinçli olarak başladığımı hatırlamıyorum. Temmuz bitti, Ağustosun başında dedem vefat etti. Ağustosun ortalarında galiba sürece başladım neverfapi öğrenmeme biraz daha vardı. 1 ay kadar sürdü galiba bu sürecim. Ekimdeyken neverfap'le tanıştım o zamanlar Umut abi uzun uzun canlı yayınlar yapıyordu. Ekimden kasıma 1 aydan az bir süreç daha yaptım. Kasımda sınavlar oldu biraz etkisini göstermişti Neverfap sınavlarda. Ondan sonraki süreçlerimde ya 15 gün ya da daha az yapıyordum. Neyse son sürecime 15 Haziran 2021'de başladım ve 50. güne geldim. 50 günü anlatayım şimdi. 1 haftayı geçirdim sonra annemin memleketine gittik 10 gün kaldık tabi kriz gelmedi her gün gezdik. Oradan geldikten sonra dershaneye başladım, dershane günümün büyük bir çoğunluğunu alıyordu o yüzden rahattım, sadece hafta sonları dikkat etmem gerekiyordu. Ama bu son sürecimde ders dinlemede bir etkisini göremedim ya da bende sıkıntı vardı bilmiyorum. Onun dışında sesim de bir kalınlaşma olmadı. Ama testosteron arttığı için daha fazla sabah ereksiyonu oluyordum. Biraz daha erkeksi hissediyordum. Aslında genellikle 11 gibi yatarım ama dershaneye geldiğimde son derslere doğru uykum gelmeye başlıyor, bunu alışık olmadığım için olduğunu düşündüm, dershane başlamadan önce her gün evde online derse giriyordum belki ondandır. Yani etkilerini hissettim ama bilmiyorum ama belki ileriki günlerde daha iyi olurum.

Yazım karışık olduysa kusura bakmayın, biraz da acemiyim yazıya nasıl başlayacağımı bilemiyordum. İyi süreçler!
 

Lazkopat

Emektar Üye
Katılım
10 Kas 2020
Mesajlar
684
Tepki puanı
1,028
Puanları
160
Öncelikle merhaba ben Mehmet, 16 yaşında Kayseri'de yaşayan bir gencim. Neverfapte 50. güne geldim ve 50. güne kadar neler yaşadığımı sizlere anlatmak istiyorum. Bundan önce bu bağımlılıktan ne zamandan beri kurtulmaya çalıştığımı anlatıyım. Ben 2020'nin mayıs ayının galiba 28'i gibi youtube'a girip mastürbasyon bağımlılığı gibi birşey aratmıştım. Önüme dini kanalların yaptığı videolar gelmişti. Onları izledim ve ne biliyim dini açıdan beni etkilemişti ve o gün başlamaya karar verdim. 21 günlük bir sürecim olmuştu, güzeldi etkilerini hissetmiştim özellikle ders çalışma konusunda, soruları daha dikkatli çözüyodum. Ama 21 günün sonunda bozmuştım. Galiba Umut abinin ince işlerdeki videosunuda izlemiştim ama neverfapi arama gibi bi niyetim olduğunu hatırlamıyorum o zamanlar. Neyse Haziran bitti ben yeni bi sürece başladığımı hatırlamıyorum. Temmuz başı gibi annemin memleketine gittik. Oradada sürece başlamadım. Aslında başlasaydım güzel olurdu çünkü 1 ay kalmıştık, geziyorduk oraları ama istemeden de neverfap yapmıştım ama bilinçli olarak başladığımı hatırlamıyorum. Temmuz bitti, Ağustosun başında dedem vefat etti. Ağustosun ortalarında galiba sürece başladım neverfapi öğrenmeme biraz daha vardı. 1 ay kadar sürdü galiba bu sürecim. Ekimdeyken neverfap'le tanıştım o zamanlar Umut abi uzun uzun canlı yayınlar yapıyodu. Ekimden kasıma 1 aydan az bir süreç daha yaptım. Kasımda sınavlar oldu biraz etkisini göstermişti Neverfap sınavlarda. Ondan sonraki süreclerimde ya 15 gün ya da daha az yapıyordum. Neyse son sürecime 15 Haziran 2021'de başladım ve 50. güne geldim. 50 günü anlatayım şimdi. 1 haftayı geçirdim sonra annemin memleketine gittik 10 gün kaldık tabi kriz gelmedi her gün gezdik.Oradan geldikten sonra dershaneye başladım, dershane günümün büyük bir çoğunluğunu alıyordu o yüzden rahattım, sadece hafta sonları dikkat etmem gerekiyordu. Ama bu son sürecimde ders dinlemede bir etkisini göremedim ya bende sıkıntı vardı bilmiyorum. Onun dışında sesim de bir kalınlaşma olmadı. Ama testosteron arttığı için daha fazla sabah ereksiyonu oluyordum. Biraz daha erkeksi hissediyordum. Aslında genellikle 11 gibi yatarım ama dershaneye geldiğimde son derslere doğru uykum gelmeye başlıyor, bunu alışık olmadığım için olduğunu düşündüm, dershane başlamadan önce her gün evde online derse giriyordum belki ondandır. Yani etkilerini hissettim ama bilmiyorum ama belki ileriki günlerde daha iyi olurum.

Yazım karışık olduysa kusura bakmayın, biraz da acemiyim yazıya nasıl başlayacağımı bilemiyordum. İyi süreçler
Yazın karışık olmamış. Bazı yazım hataları var. Mehmet bende 54.günde sürecini bozmuş biri olarak şunu söylemek isterim: Sen şu an zirvedesin. En ufak bi hatanda dibi görebilirsin. Dikkat et dibe vurma. Ben şu sıralar dipteyim ve en iyi halimi o kadar çok özlüyorum ki BİLEMEZSİN!
 
N

neurosoft

Misafir
Yazın karışık olmamış. Bazı yazım hataları var. Mehmet bende 54.günde sürecini bozmuş biri olarak şunu söylemek isterim: Sen şu an zirvedesin. En ufak bi hatanda dibi görebilirsin. Dikkat et dibe vurma. Ben şu sıralar dipteyim ve en iyi halimi o kadar çok özlüyorum ki BİLEMEZSİN!
Aynen. Bir kez dibe vurunca zaten tekrar p*rno/FAP bağımlılığına itiyorsun kendini. Ben de böyle olsun istemezdim ama en nihayetinde şu an dipteyim...
 
N

neurosoft

Misafir
illaki bir çıkış yolu vardır. Her can sıkıntısında p*rno izlediğim için beynim yoruldu ve içim daha çok sıkılmaya başladı. Bir de üstüne mastürbasyon yüzünden ibadetlerimi aksattığımı, PMO nun herhangi bir yere misafirliğe gittiğimde bile bana yan etki yaptığını farkedince üstümde bu kadar fazla stres oluşturan bişeye daha fazla nasıl devam edebilirim ki? dedim. Yeni bir başlangıç oldu benimki hayırlısıyla...
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst