Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Forum Yönetimi Neverfap Akademi Lise Burs Programı

Umut Bural

Admin
Topluluk Yöneticisi
Katılım
6 Ağu 2020
Mesajlar
122
Tepki puanı
545
Puanları
148
Web Sitesi
www.neverfapakademi.com
🖐 Merhabalar kıymetli dostlarım,

Forumumuz başta olmak üzere tüm Neverfap hizmetlerinin sürdürülebilmesi için eğitimlerimiz, kitaplarımız, kamplarımız ve özel WhatsApp topluluğumuz ücretli olarak sunulmaktadır. Bu durum Neverfap Akademi gibi herkes tarafından bilinse de hiç kimse tarafından destek almayan bir organizasyon için ne yazık ki bir zorunluluk.

Bununla birlikte bu hizmetleri ücretli bir şekilde sunmak lise çağındaki genç takipçilerimiz için bir engel olmakta. Bu engeli ortadan kaldırmak için bir burs programı hazırladık. Burs programımızda topluluk başta olmak üzere tüm kaynaklarımızı lise öğrencisi dostlarımıza ücretsiz olarak sunacağız.

Burs programına başvurmak için tıklayın:



İnanıyorum ki Neverfap Akademi'nin ve üyelerinin maddi imkanı genişleyecek ve bugün yalnızca hizmetlerimizi sunabilirken gelecekte ihtiyaç sahibi dostlarımıza rahat bir öğrenim sürebilecekleri maddi burs da sağlayabilecek, toplumsal gelişimin önündeki maddi engelleri de birlikte yıkacağız.

Şimdilik imkanlarımız tüm hizmetlerimizi ücretsiz olarak sunmaya ve genç dostlarımızı geleceğe hazırlamaya yetiyor 🙏

Sevgilerle
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst