Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Soru Cevap Neverfap Faydalarını Geç Görmek

Bay Obsesif

Mezun
Katılım
14 Eyl 2021
Mesajlar
77
Tepki puanı
132
Puanları
43
Relapse olduktan sonra yeni sürecimizde aynı etkilere daha çabuk deneyimlemek yerine neden daha geç deneyimleriz? Örnek veriyorum 30.günde yaşadığım şeyleri relapse sonrası 40.günlerde görüyorum?
 

Rodion Romanoviç

Raskolnikov
Çevirmen Üye
Katılım
16 Şub 2021
Mesajlar
903
Tepki puanı
2,168
Puanları
160
Konum
Türkiye
Web Sitesi
1000kitap.com
Bunu kilo vermeye benzetebiliriz. 100 kilo biri çok daha hızlı kilo verir. 75 kilo biri ise 74 'e bile zor iner. Neverfap'in ilk dönemlerinde farkına varmanin sonucunda belli bir gelişim tabiidir zaten. Ardına pik noktasına ulaşılır. Bu andan itibaren gelişim yavaşlar ama durmaz. Aslında porno zarari yavaş verdiği için böyle katkılara odaklanmak pek iyi değil. Çünkü biyolojik boyutta gerçekleşecek ve bizim farketmemiz çok zor olacak. Odaklanirsak istediğimiz gelişimi görmeyip şüpheye düşeriz . Ardında bahane ve süreci bozma gelir.
 

Eff

Yoda
Katılım
5 Eyl 2020
Mesajlar
524
Tepki puanı
661
Puanları
160
Gelişimi bir anda gözlemleyemezsin. En azından ilerleyen süreçlerde. Örneğin başlarda daha odaklanma sorunumu yendim ve 30 dakikalık derse odaklanabiliyordum. Sonra neverfap yapmaya devam ettim, arada sürecim bozulsa da denemeye devam ettim. Çalışmaya devam ettim, Bir baktım ugun koşullarda 1.5 saat odaklanabiliyorum.

Gelişimi gözlemlemen için belli bir zaman aralığının integralini alıp önceki zamanlarla karşılaştır. Kendini ne kadar zorlarsan gelişim o kadar çok olacaktır.
 
Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst