Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Neverfap Ile Erken Boşalmadan Ve Sertleşme Probleminden Kurtulan Var Mı?

mustafa78

Merkür Yolcusu
Arkadaşlar 29 yaşındayım. En kısa sürede evlenmek istiyorum bugüne kadar nasip olmadı maalesef. mast yaparken erken boşalma ve sertleşme sıkıntısı yaşıyorum. Kendimi pek tutamıyorum ve tam sertlik de yok maalesef. 1,80 boy 100 kiloyum obezitem var. Sporla ve nofapla erken boşalmadan sertleşme probleminden kurtulan var mı? varsa tecrübelerinizi yazar mısınız?

legemmert

Yeni Üye
Ben de yıllardır ağır bağımlıydım (halen kurtulmuş sayılmam aslında). Ultra erken boşalmam var ve bunun sebebinin PMO olduğuna eminim fakat setleşme problemim hiç olmadı.
Evlendim, eşimle ilişkide de çok hızlı boşalmaya başladım. Şu an 50 günü aşkındır nofap devam ediyor çok şükür ve bakıyorum ki eşimle ilişkide de artık erken boşalmam bir nebze de olsa iyi gidiyor.
Fakat yine de sertleşme sorununu anlamıyorum, yani neden bende buca yıldır hiç olmadı.
Sizde nofap süreci devam ediyor mu ya da en çok ne kadar devam edebildiniz ?

mustafa78

Merkür Yolcusu
Ben de yıllardır ağır bağımlıydım (halen kurtulmuş sayılmam aslında). Ultra erken boşalmam var ve bunun sebebinin PMO olduğuna eminim fakat setleşme problemim hiç olmadı.
Evlendim, eşimle ilişkide de çok hızlı boşalmaya başladım. Şu an 50 günü aşkındır nofap devam ediyor çok şükür ve bakıyorum ki eşimle ilişkide de artık erken boşalmam bir nebze de olsa iyi gidiyor.
Fakat yine de sertleşme sorununu anlamıyorum, yani neden bende buca yıldır hiç olmadı.
Sizde nofap süreci devam ediyor mu ya da en çok ne kadar devam edebildiniz ?
Ben 100 kiloyum ondan tam sertleşmiyor bence. Vücutta o kadar yağ var damarlar elbette ki tam işlevini göremez. 6 7 ay devam ettiğim de oldu 1 ay 2 ay da oldu. 1 Ekimde yeni sürece inşallah başlıyorum. Sizin yaşınız kaç? doktora gittiniz mi erken boşalma için? büyük ihtimalle bu bağımlılık erken boşalma yapıyor zamanla süreniz inşallah artar.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6