Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Neverfap Süreci Ve Cinsel Sorunlar

Wake up!

Yeni Üye
Arkadaşlar uzun zamandır neverfap'teyim uzun süreçlerim de oldu 1 yıl gibi ama hep git gellerim oldu bazen abartılı ama çoğunlukla normal düzeyde bağımlıydım. En son uzun süredir easy moddayım artık fap yaparak değil normal ilişki düzeyinde ihtiyaçlarımı karşılıyorum.
Son sürecim şu şekilde

Neverfap baslangıç: 19.01.2026
Rlps: 25.02.2026 easy
Rlps: 03.03.2026 easy

Arkadaşlar son 3/4 aydır sertleşme sorunları yaşıyorum biraz düzeldi gibi sabah ereksiyonları belli belirsiz gelmeye başladı ancak sorunum tam anlamıyla geçmiş değil.

2 nisan tarihinde yani dün kız arkadaşımla beraber oldum. başlangıç tarihimden yani 19 ocaktan önceki birlikteliklerimde de sertlik istediğim seviyede olmayabiliyordu ama dün ilk seferde sertliğim tam istediğim gibiydi erken bosalma sorunumda yok. Ancak ikinciyi denediğimde yeterince sertleşemedim ya da ereksiyonumu koruyamadım. Hiç sertleşmedi değil ancak ilişki seviyesi için yeteri kadar sertleşemedim. Zar zor bitirdim ikinciyi. Kız arkadaşımın çabası ve yardımıyla orgazm olabildim.

Bu durum beni cok rahatsız ediyor. Sırf bundan ötürü sigarayı da bırakma kararı aldım. Ne yapmalıyım tavsiyelerinize açığım

Dr.House

Yeni Üye
ilk ilişkiyle ikinci arasında ne kadar süre vardı . refrakter periyotta erkekler orgazm olduktan sonra ikinci için bir müddet yeterli ereksiyona ulaşamayabiliyorlar bu durum tamamen fizyolojik sizinki buna daha çok benziyor.ilk ilişkide iyi olması işlerin iyi olduğunu gösteriyor

Wake up!

Yeni Üye
ilk ilişkiyle ikinci arasında ne kadar süre vardı . refrakter periyotta erkekler orgazm olduktan sonra ikinci için bir müddet yeterli ereksiyona ulaşamayabiliyorlar bu durum tamamen fizyolojik sizinki buna daha çok benziyor.ilk ilişkide iyi olması işlerin iyi olduğunu gösteriyor
Yarım saat sonra bir yarım saatte uğraştım hocam. Bu arada 1 aydır hard mod'daydım.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6