A1rass
Yeni Fapstronot
Arkadaşlar herkese saygılar geçmiş bayramınız mübarek olsun ; Maalesef sürecimi bozduğumu varsayıp tekrardan başlattım kendimi ama kesinlikle kaybettiğimi düşünmüyorum bundan neredeyse 1 yıl kadar önce 1 2 gün bile zor dayanan ben ve sırayla 14 27 32 günler süren denemelerim ve sonu hüsranla biten süreçlerim sonrasında 32 gün olan ve bozmadan önceki sürecim olan 53. güne ulaştırmış bulunuyorum bu benim için yeni bir ufuk ve yeni bir farkındalık dmeekti kendime dönüp şöyle bir eski halime baktığımda kesinlikle eski halimele aramda dağlar kadar fark var bu süreç bana bence en önemli olan kendi kendine yetebilmeyi ve kendim olmayı öğretti dahada önemlisi hayatı sevmeyii.... Tekrardan yeni bir yola yeni sayfaya başlamış bulunmaktayım ve sizlere 2. günümden selamlar hepinize sevgiler ve saygılar hayat sevginiz ve başarılarınız daim olsun ??
Sizinde bana yeni sürecimde yardımcı olabilecek nazichane fikirlerinizi ve görüşlerinizi yorumlarda belirtirseniz bana fikrileriniz yol gostericektir
Sizinde bana yeni sürecimde yardımcı olabilecek nazichane fikirlerinizi ve görüşlerinizi yorumlarda belirtirseniz bana fikrileriniz yol gostericektir