Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Soru Cevap Neverfapta Ödül Sistemi Işe Yarar Mı?

SirHungry

Yeni Fapstronot
Katılım
27 Ağu 2021
Mesajlar
31
Tepki puanı
26
Puanları
19
Belli günlerde kendime ödüller koymak istiyorum. Genellikle tatlı olarak düşündüm ödülleri. Kendimi zararlı bir şeyle ödüllendirmek ne kadar doğru olur ve merak ettiğim bir konu var kendini ödüllendirmek işe yarar mı? deneyen var mı?
 

Black Rose

Admin/Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
1,085
Tepki puanı
2,936
Puanları
180
Ölçüyü tutturabildiğin, abartmadığın sürece evet işe yaradığını söyleyebilirim. Sürekli dopamin krizlerine girmemek veya girdiğimizde de beynin akla direk Pmo getirmemesi için ben faydalı buluyorum. Yani kimisi oyun oynar, kimisi film açar, kimisi gezmeye çıkar, kimi canının çektiği bir yemeği gider alıp yer. Önemli olan abartmamak.

Şeker, oyun zararlı vs. yazacak olan olacaktır ama soru bu değil, o ayrı konu. Önce bu bağımlılık.
 

Samuray

Son Dopamin Bükücü
Üst Düzey Moderatör
Katılım
15 May 2021
Mesajlar
805
Tepki puanı
1,861
Puanları
160
Ödül sistemi olabilir ancak unutmamak lazım ki PMO yapmanın verdiği ödül hissi kokaine çok yakın. Bundan dolayı ödülleri akıllıca yönetmek gerekiyor. Benim tavsiyem uzun vadeli ödüller koyman, amacında ilerlemen. Başarılar.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst