Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Neverfap'te Fark Ettiğim Boy Uzaması İlişkisi

  • Konuyu başlatan YeniBirHayataBaşlangıç
  • Başlangıç tarihi
Y

YeniBirHayataBaşlangıç

Misafir
Şimdi elbette boy uzaması %90 oranında genetik zaten ona bir şey diyemem ancak ne zaman nofap yapmasak depresif bir hale bürünüyoruz gece geç yatıp şekerli yiyeceklere saldırıyoruz bol kafein ve tein alıyoruz bu da vücutta kemiklere giren kalsiyum miktarını azaltıp idrarla attırmayı sağlıyor.Şekerli yiyecekler İnsülin hormonunu harekete geçiriyor ve bu da bizim büyüme hormonumuzu baskılıyor. Yani eğer gelişme çağında nofap yaparsanız boyunuzun genetiğinize uygun şekilde ulaşmanızı sağlıyor.Dolayısıyla dolaylı da olsa nofap boya da bir nebze etki edebiliyor. Gece geç yatmak da boy uzamasını etkileyen önemli bir faktör.
Not: Süreç içerisinde 5 cm atan bir fapstronot (Bu nofap rekorum zamanında oldu.)
 
N

neurosoft

Misafir
Çok fazla etkilemez Beyler... Bir kere o attığınız vitaminler, çinko minerali ve proteinler zaten üremek için sperme katılıyor. Yani siz ne yaparsanız yapın, o maddeler sizin vücut gelişiminiz için kullanılmıyor. Semenciler var ama onların iddiaları ne kadar bilimsel bilmiyorum. Birde sevgili Hocam iyi bir noktaya değinmiş... Ekstrem düzeyde kafein+glikoz alımı bize zarar vesaire... Aslında doğru olabilir. Şahsen fap yapsam hep protein açlığı hissediyorum. Ama glikoza yönelen de vardır baya. Ne de olsa hızlı enerji. Sonuç olarak nofapi elbette bunlara dayandırmamak lazım. Sonuçta boy uzamanıza etkisi olduğunu farz etsek bile bu en nihayetinde bir bağımlılık. Yani esas zararı beyine veriyor.
 

rumelianbomber

Venüs Yolcusu
Katılım
15 Kas 2020
Mesajlar
45
Tepki puanı
94
Puanları
24
Konum
Bulgaristan
mast. yaparken dışarıya atılan vitaminler kişinin sadece boy değil diğer gelişimlerine de zarar veriyor.


işte bu yüzden nofap.
NoFap'in birçok faydası vardır ,doğru, ancak vitamin konusu saçmalıktır. Sen günde 3 kez mastürbasyon bile yapsan 1 yumurta yiyerek bunu telafi edebilirsin. NoFap size dolaylı yoldan fayda sağlar, mesela size şeker yememe konusunda motivasyon verebilir. Veya 1 hafta yapmadığınızda libidonuzun aşırı yükseleceği için dışarıdaki kızlara daha fazla ilgi duyabilirsiniz. Ancak sırf mastürbasyon yapmıyorsunuz diye boyunuz uzamaz. Aynı şekilde saç gürleşmesi, sivilce iyileşmesi vs. bunlar genelde ya placebo etkisi ya da Nofap ile birlikte yaptığın başka sağlıklı eylemlerin sonucudur.
 

Mr. İrade

Venüs Yolcusu
Katılım
12 Tem 2021
Mesajlar
77
Tepki puanı
119
Puanları
39
Nofapla birlikte daha sağlıklı yaşam boy uzatabilir.
Aynı zamanda daha güçlü kaslarla birlikte düzgün postur de boy uzatır (daha dik durdugun için)
 

Samuray

Son Dopamin Bükücü
Üst Düzey Moderatör
Katılım
15 May 2021
Mesajlar
800
Tepki puanı
1,842
Puanları
160
Ben aşırı bağımlıyken bile boyum çok iyi uzuyordu. Sırf 8. sınıftan 11'e kadar uzadığım boy miktarı 21 cm. Her gün masturbasyon yapıyordum. Daha sonra süreçlere girmeye başlayınca da devam etti ve son 1 yılda 5cm daha uzadım mesela. Eğer başından beri nofap yapsaydım belki de kas yapmak vs. gibi şeyler için motivasyonum olacaktı ve her şey daha iyi olacaktı ama geç kalmadım. Boyla pek alakası yok nofapin bence. Hormonal sistemle alakalı olduğu için oldukça az da olsa olumlu etki yaratabilir belki ama abartı etki edeceğini sanmıyorum.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst