özgürlükuğruna
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Herkese kolaylıklar dilerim.
Ben 28 yaşındayım, iyi okullarda okudum, iyi bir mesleğim ve gelirim var. Lakin 15 yıldır PMO yapıyorum. Ayrıca izlediğim içerikler BDSM/Femdom/Fetish tarzı sapkın şeyler. Hard videolar izliyorum.
PMO'yu birçok kere bırakmayı denesem de hep başarısız oldum.
2 yıldır sigara kullanıyorum, günde 10-12 tane içiyorum.
Şu an fazla kilolarım var, vermek istediğim 15-20 kilo mevcut.
Alkol çok az tükettim. İlkesel olarak içmiyorum, haram olduğunu düşündüğüm için. Zaten geçmişte çok az aldığım için içmeme konusunda ciddi bir zorlanma yaşamıyorum.
Ben bir karar aldım. Hayatımı mahveden bu dört şeyi tamamen terk etmek için:
PMO
Sigara
Çok yeme
Alkol
Hepsini birden kestim. Tahmin edersiniz ki çok geçmeden relaps yaşadım. Önce sigara paketi aldım. Sonra aynı gece PMO'ya bulaştım. Yine aynı gece yemek sipariş ederek de rezaletimi taçlandırdım.
Ben bu bağımlılıklarımı kontrol altına almadan evlenmeyi düşünmüyorum. O kıza bu haksızlığı yapmayacağım, ona bir kabus yaşatmayacağım.
Bu bağımlılıklarla nasıl, hangi sırayla mücadele etmeliyim? Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Vazgeçmemeye, elimden geleni yapmaya ve hatalarımdan ders çıkarmaya kararlıyım.
Herkese selamlar, sevgiler
Ben 28 yaşındayım, iyi okullarda okudum, iyi bir mesleğim ve gelirim var. Lakin 15 yıldır PMO yapıyorum. Ayrıca izlediğim içerikler BDSM/Femdom/Fetish tarzı sapkın şeyler. Hard videolar izliyorum.
PMO'yu birçok kere bırakmayı denesem de hep başarısız oldum.
2 yıldır sigara kullanıyorum, günde 10-12 tane içiyorum.
Şu an fazla kilolarım var, vermek istediğim 15-20 kilo mevcut.
Alkol çok az tükettim. İlkesel olarak içmiyorum, haram olduğunu düşündüğüm için. Zaten geçmişte çok az aldığım için içmeme konusunda ciddi bir zorlanma yaşamıyorum.
Ben bir karar aldım. Hayatımı mahveden bu dört şeyi tamamen terk etmek için:
PMO
Sigara
Çok yeme
Alkol
Hepsini birden kestim. Tahmin edersiniz ki çok geçmeden relaps yaşadım. Önce sigara paketi aldım. Sonra aynı gece PMO'ya bulaştım. Yine aynı gece yemek sipariş ederek de rezaletimi taçlandırdım.
Ben bu bağımlılıklarımı kontrol altına almadan evlenmeyi düşünmüyorum. O kıza bu haksızlığı yapmayacağım, ona bir kabus yaşatmayacağım.
Bu bağımlılıklarla nasıl, hangi sırayla mücadele etmeliyim? Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Vazgeçmemeye, elimden geleni yapmaya ve hatalarımdan ders çıkarmaya kararlıyım.
Herkese selamlar, sevgiler