neverfapturkiye.com
Bu tür konuların oldukça öznel olduğunu düşünüyorum.Yazıya başlamadan önce lütfen fanatiklik yapmayın objektif olun.
NoFap yaparak ne yarar gördünüz ve nasıl işinize yaradı?
2 ay pmo yapmadım cinsel performans dışında bir etki görmedim siz neler gördünüz?
abartıyorlar net. Ben başkasının dediğine değil deneyimlediğime güvenirim. NoFapın işte enerjik özgüvenli erkeksi sosyal becerileri artanı savunan kısım bana göre çöp. Cinsel performansın yüzünden yapıyorsan ona bir şey demem. Ama herkes buna uyuşturucu gibi davranıyor ya ben uyuşturuculara karşı bağışıkım öyle bir şey varsa ya da abartıyorlar. Nedense ben bunları okuyunca sinir oluyorum nedenini henüz bende anlamış değilim.Kardeşim sürekli nofapın etkisiz olduğunu söylüyorsun etkili diyen de var ben etki gördüm mü biraz sürecim 28 gündü onda biraz etki gördüm ne oldu daha neşeli daha enerjik daha özgüvenli daha rahat hissediyordum belki de bu kafa yapımla alakalı daha önce cinsel isteğin insani duyguları köreltiğini düşündüğümü yazmıştım herkes aynı değil sende değişiklik olmamış olabilir bu kadar değişim hikayesi yazan adam yalan mı söylüyor daha sakin ol bence
Niye sana cinsel güç bir şey yap diye enerji veriyor onu anlamadım. Arabanın yakıtı neden pmo araba dediğin benzinle çalışır spermle ne alakası var?Arabamın tüm parçaları sağlam-şöförlüğüm var-arabayla nereye gideceğimide önceden belirledim-gideceğim yolun güzergahında neler var(trafik durumu-yolun şartları-hava durumu vesaire)bunlarla alakalı olarak tedbirlerimide aldım.
Şimdi arabanın benzini yoksa,az önce yazdığım şeylerin bir önemi kalmaz.Fakat arabanın benzinide,diğer şeyler olmazsa onunda bir anlamı kalmaz.
Yok böyle şöyle oldu şöyle geliştim bu kadar üzerine koydum. Hepsi birer yalandan ibaretmiş eğer gelişim istiyorsan çaba harcayacaksın nofaple gelişim olmaz sadece s!kini sıvazlamazsın hepsi bu, bu da size gelişim katmaz. Bende beklentiler içersindeydim sağolsun yazılan hikayeler anlatılanlar demek ki hepsi organizeymiş ben bunu anladım. Hayatım çok *oktan döneminde nofaple tanışmıştım sanıyordum nofap yaparsam düzelecek belirtiler onu söylüyordu. Şimdi ben bunlara sövsem haklı değil miyim? Hç bir şeyin çözümü nofap olamaz, olamazda kendinizi kandırmaya bırakın ve saçma sapan eylemlere girişmeyin. Nofape ve nofaple tanıştığım güne lanet ediyorum benden zamanımı çaldı. Benim için konu burda kapanmıştır ama her ne *oksa yarın kendimi yine forumun içinde bulacağımı biliyorum ama niye?Bu tür konuların oldukça öznel olduğunu düşünüyorum.
Kendi durumumu analiz edecek olursam, nofap/neverfap sürecini keşfetmem aslında yaşadığım bazı problemler sayesinde oldu: yorgunluk, halsizlik, özgüven eksikliği gibi. Bu sorunlara çözüm ararken karşıma çıktı ve denedim. Gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. Buna plasebo etkisi denilebilir, ama sonuçta bana iyi geldiyse bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
En büyük faydası ne diye sorarsanız, hedeflerime ulaşırken daha hızlı ilerlememi sağlaması diyebilirim.
Sonuç olarak, ben denedim ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Başkası dener ve faydasız bulabilir. Bu çok normal.
İki tarafın da birbirini ikna edebileceğini sanmıyorum. Bana göre bu biraz inanç meselesi: Faydalı olduğunu düşünüyorsan yaparsın, faydasız olduğunu düşünüyorsan yapmazsın. Bu kadar basit.
Bir şeyin bilimsel olarak doğru ya da yanlış olması, ya da başkalarının ne düşündüğü benim için her zaman belirleyici değil. Eğer bana iyi geldiğini hissediyorsam yaparım; geri kalanı çok da önemli değil
Sürekli yapay haz alandan zihinden ne bekleyecekmişim çalışmıyor mu işte o zaman sorun şu anda bende olduğu gibi.Sürekli yapay cinsel haz alan bir beyinden, ne beklenebilir ki? Etki görmesem bile ben bırakmak istiyorum. Her şey de olabilir, hiçbir şeyde.
ereksiyon kalitesicinsel performastan kastınız ereksiyon kalitesi mi süre mi
Geçiyor o sinir merak etme.Nedense ben bunları okuyunca sinir oluyorum nedenini henüz bende anlamış değilim.
Neden öyle yaptığımızı ben de bilmiyorum. Nofap yaparsam bir şeyler yoluna girecek inancı zihnimize bir çıpa gibi yerleştiği için olabilir. Hayata geniş bakabilen bir insan olduğumu düşünürüm. Ama keşke bu cinsellik için de olsaydı. Bilmiyorum. Karakterim böyle yaptığım seçimler böyle geldiğim nokta böyle. Umarım bir şeyler düzelir.Hç bir şeyin çözümü nofap olamaz, olamazda kendinizi kandırmaya bırakın ve saçma sapan eylemlere girişmeyin. Nofape ve nofaple tanıştığım güne lanet ediyorum benden zamanımı çaldı. Benim için konu burda kapanmıştır ama her ne *oksa yarın kendimi yine forumun içinde bulacağımı biliyorum ama niye?
Haklısın kardeşim, önce biraz sakinleşelim.Yok böyle şöyle oldu şöyle geliştim bu kadar üzerine koydum. Hepsi birer yalandan ibaretmiş eğer gelişim istiyorsan çaba harcayacaksın nofaple gelişim olmaz sadece s!kini sıvazlamazsın hepsi bu, bu da size gelişim katmaz. Bende beklentiler içersindeydim sağolsun yazılan hikayeler anlatılanlar demek ki hepsi organizeymiş ben bunu anladım. Hayatım çok *oktan döneminde nofaple tanışmıştım sanıyordum nofap yaparsam düzelecek belirtiler onu söylüyordu. Şimdi ben bunlara sövsem haklı değil miyim? Hç bir şeyin çözümü nofap olamaz, olamazda kendinizi kandırmaya bırakın ve saçma sapan eylemlere girişmeyin. Nofape ve nofaple tanıştığım güne lanet ediyorum benden zamanımı çaldı. Benim için konu burda kapanmıştır ama her ne *oksa yarın kendimi yine forumun içinde bulacağımı biliyorum ama niye?
Arkadaşlar, bilirkişi gibi konuşmak istemiyorum ama bence NoFap’i biraz yanlış tanımlıyorsunuz.Geçiyor o sinir merak etme.
Neden öyle yaptığımızı ben de bilmiyorum. Nofap yaparsam bir şeyler yoluna girecek inancı zihnimize bir çıpa gibi yerleştiği için olabilir. Hayata geniş bakabilen bir insan olduğumu düşünürüm. Ama keşke bu cinsellik için de olsaydı. Bilmiyorum. Karakterim böyle yaptığım seçimler böyle geldiğim nokta böyle. Umarım bir şeyler düzelir.
"salt neverfap" arkadaşların subjektif psikolojik halleriyle birleşmiş bir söylem zaten ama bilmiyorum belki faydaları vardır tam emin değilsin sende zaten sürekli bu yönde sorguluyorsun.Yazıya başlamadan önce lütfen fanatiklik yapmayın objektif olun.
NoFap yaparak ne yarar gördünüz ve nasıl işinize yaradı?
2 ay pmo yapmadım cinsel performans dışında bir etki görmedim siz neler gördünüz?
Bu zaten her zaman böyleydi, sen belki sadece bazı mezun hikayelerini okuyup böyle bir yorum çıkarmış olabilirsin ama sadece NoFap yapıp sabahtan akşama kadar lol oynamanın kimseye bir faydası olmadığı herkesçe bilinen, ve Neverfap Akademi tarafından sürekli tekrarlanan bir şey.Yok böyle şöyle oldu şöyle geliştim bu kadar üzerine koydum. Hepsi birer yalandan ibaretmiş eğer gelişim istiyorsan çaba harcayacaksın nofaple gelişim olmaz sadece s!kini sıvazlamazsın hepsi bu, bu da size gelişim katmaz. Bende beklentiler içersindeydim sağolsun yazılan hikayeler anlatılanlar demek ki hepsi organizeymiş ben bunu anladım. Hayatım çok *oktan döneminde nofaple tanışmıştım sanıyordum nofap yaparsam düzelecek belirtiler onu söylüyordu. Şimdi ben bunlara sövsem haklı değil miyim? Hç bir şeyin çözümü nofap olamaz, olamazda kendinizi kandırmaya bırakın ve saçma sapan eylemlere girişmeyin. Nofape ve nofaple tanıştığım güne lanet ediyorum benden zamanımı çaldı. Benim için konu burda kapanmıştır ama her ne *oksa yarın kendimi yine forumun içinde bulacağımı biliyorum ama niye?