Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Nofap Yapan Ünlüler, Filozoflar, Sporcular, Yazarlar, Bilim Adamları...

JakeDunn

Admin
Topluluk Yöneticisi
Katılım
22 Tem 2020
Mesajlar
720
Tepki puanı
2,274
Puanları
200
Web Sitesi
neverfapturkiye.com
Orijinal Yazar : Supreme
Tarih: Ağustos 28, 2020, 08:47:40
Post:
Sigmund Freud – Psikiyatrist

“Freud’a göre cinsel olarak aktif olup büyük işler başarmak zor bir şey. Freud psikoterapi kuramını oluşturmayı kaderi olarak gördüğü zaman karısına artık onunla cinsel olarak birlikte olamayacağını söyledi. Kırklı yaşlarından ölene kadar “libidoyu yaratıcı amaçlar için yüceltmek”le uğraştı.

(Biyografi yazarı, Ernest Jones: Sigmund Freud)





Sir Issac Newton – Bilim Adamı, Matematikçi

Hayat boyu… Bakir öldüğüne inanılır.

“İffeti korumayabilmenin yolu akla gelen kötü düşüncelerle savaşmak değil, ibadet etmek, kitap okumak ve benzeri işlerle aklı meşgul etmektir.”

(Filozof John Locke’a yazdığı mektuptan: Fragment on the history of apostasy (Normalized Version))





Muhammed Ali – boks efsanesi

“Ben onun sırrının cinsel kontrol olduğuna inanıyorum. Bunu kontrol edebilen herhangi bir acemi bile yükseklere oynar.”

(Kaynak: New Science of Seminal Conservation.htm))





Mike Tyson – boks efsanesi

“Bir çok kadını elde etmenin getirisinin götürüsünden az olduğunu bilmiyordum. Büyük dövüşçülerin maçtan önce hiç s*ks yapmadıklarını hep okudum. Küçükken dünyanın en genç ağırsiklet şampiyonu olmak istediğim için 5 yıl boyunca kendimi seksten uzak tuttum.”

( )





Nikola Tesla – Bilim adamı, Mucit

Bekarlığın beyinle ilintili olduğuna inandı…

(BBC Makalesi: Why doesn't everyone know who Nikola Tesla was?)





Gandi – Özgürlük savaşçısı

“Sürekli sağlığımızı nasıl koruyacağımızı düşündük. Eğer tüm erkekler kurallara uysalardı ve bakirliği korusalardı kitaplarda yazanları uygulamaya gerek kalmazdı. Çünkü böyle bir adam bedensel ve zihinsel hastalıklara kolay kolay yakalanmaz.”

(Kaynak: ...elibacy-by-mahatma-gandhi-part-i#.Us0JWRyNGL8)





Dalai Lama – Manevi öğretmen

“Cinsel baskı, cinsel çekim aslında bana göre anlık bir tatminden ibaret, fakat ondan sonra karmaşıklığın esas sebebi.”

(Kaynak: Sexual intercourse spells trouble, says Dalai Lama)





Steve Jobs – Apple’ın Kurucusu

“Bu enerjiyi işi için muhafaza ediyordu. Orgazm olmak istemediğini böylece bu enerjiyi muhafaza ederek güç ve zenginlik elde edebildiğini söylerdi.”

(Eski kız arkadaşı Chrisann Brennan’ın kitabından: Steve Jobs' ex-girlfriend reveals details of their relationship | Daily Mail Online )





Miles Davis – Jazz efsanesi

“Davis: “gelmemen” lazım, ondan sonra istediğin gibi dövüşebilir ya da çalıp söyleyebilirsin. Kesinlikle “gelmemen” lazım. Ben “Gelmeye” hazır olduğumda “gelirim.” Ama geldikten sonra kesinlikle müzik yapmam.

R: Lütfen biraz daha açık söyleyin.

Davis: Muhammed Ali’ye sorun. Eğer “gelseydi” iki dakika boyunca dövüşemezdi. Belki beni bile yenemezdi.

R: Böyle bir koşulda Muhammed Ali ile dövüşseniz onu yenebilir misiniz yani?

Davis: Tabi ki onunla dövüşürdüm. Ama maçtan önce biriyle yatması lazım. Eğer yatmazsa ben de dövüşemem. “Geldiğin” zaman bütün enerjini heba edersin. Gerçekten “hepsini” kastediyorum. Eğer maçtan önce sevişiyorsan, maç kızıştığı zaman nasıl ölümcül darbeyi vurucaksın?”

“…psikolog ile konuşmam için beni açık bir yere götürdü. Psikolog bana daha önce mastürbasyon yapıp yapmadığımı sordu, yapmadım dedim. İnanamadı. Bana dedi uyuşturucu çekeceğine her gün bunu çek. Bu dediklerinden sonra bu adamın kendi kendini tımarhaneye kapatması lazım diye düşündüm. Bağımlılıktan kurtulmak için mastürbasyon mu yapayım? Bu doktor harbiden manyak.”

( ve )





Leo Tolstoy – Efsanevi yazar

“Bir cinsel ilişki bağımlısına dönüşmüştüm. ve cinsel ilişki bağımlısı olmak fiziksel olarak morfinin, alkolün ya da sigaranın kurbanı olmak gibi bir şey.”

“Kızgınlık dönemleri, aşık olma dönemleri ile paraleldir. En derin aşkları, en uzun öfke zamanların takip etti. ılımlı bir sevgiyi ılımlı ılımlı bir kızgınlık dönemi tetiklemiştir. Aşkın da nefretin de aslında aynı hayvani duygunun iki farklı yüzü olduğunu farkedemedik.”

(Kaynak: )





Saigo Takamori - Japon tarihinin en etkili samuraylarından – Son gerçek samuray, diye bilinir.

“iki defa evlenmesi, beş çocuk babası olması ve kyotada şirketle uğraşmasına rağmen 1854 yılında kadınlardan kendisini tamamen uzak tuttu. “kaçmanın” “bastırmaktan” daha çok güç verdiğini gördü. Gençliğinde seksi, zevkli ve samimi bir şey olarak değil, mutluluk ve sadakate engel olarak gördü.”

(Kitapan: “The Last Samurai,” Sayfa 34.)





Manny Pacquiao – ***sör, 8 dalda dünya şampiyonu

“Atalarımız “cinsel ilişki gücün özüdür” sözüne inanmışlar. Pacquiao da antremanlar sırasında bunu sürdürdü. Doktorlarla bu konu hakkında konuştuk [Antrenör Freddie] cinsel ilişki testosteronu düşürür böylece “erkek”liğiniz de düşer. Çoğu ***sör bir hafta ya da daha fazla seksten kaçınır. Kendi adamlarıma 10 gün önerdim. Tabi konu seksten uzak durmaya gelince Pacquiao diğerlerine fark atıyordu. Dövüşlerden önce 21 gün uzak durdu. Böylelikle enerjisini dövüş festivallerine verebildi.

( )





David Haye – Dünya ağır siklet ***s şampiyonu

Dövüşten altı hafta önce hiçbir şey yapmadım. Ne cinsel ilişki, ne mastürbasyon hiçbir şey. Çünkü çok fazla gerilim yaratıyor, vücudun ihtiyacı olan mineral ve besinleri çok ucuza bırakıyor. Kolları ve bacakları yorgun bırakıyor. Uzun zamandır bir şeyler yememiş bir aslan gibi çok tehlikeli oluyor. Bu yüzden bir damlasını bile ziyan edemem. Uykuda bile. Rüyamda bir sürü kadın görsem,onlara, haftaya dövüşüm var olmaz o iş derim. Kontrol böyle olur. 15 yaşından beri böyleyim, bu benim hazırlığımın bir parçasıdır. Bugün ben bensem sebebi budur. Bu fedakarlığı yapabilecek bir ***sör bulabilirsen, aynı zamanda bir şampiyon bulmuş olursun.

(David Haye: Fight Night Preparation)





50 Cent – Rap müzik grubu

Masturbasyon hemen terketmen gereken bir günah. Tanrı seni izliyor Mastürbasyonu bırakmanın yolları:

1. Kışkırtmalardan ve porno sitelerine girmeyi bırak.

2. İnsanlar seni vazgeçirmeye çalıştıklarında sakın kararından dönme.

3. Stritiz kulüplerine gitme.

4. Baştan başa şehvetle dolu dergilere bakma.

(Tweetlerden: )





Michelangelo – Efsanevi heykeltraş, ressam ve mühendis

Biyografi yazarı Ascanio Condivi ile çağdaş idi. Michelangelo’yu “keşiş” olarak tanımlardı.

(Kitaptan: Anthony Hughes, “Michelangelo,” 326 (Phaidon: 1997)





İbn Sina, ö.1037 – Tıp adamı, fizikçi, yazar, filozof ve bilim adamı

“Elinden geldiği kadar cimayı azalt… zira onunla rahme akıttığın hayatın suyudur”





Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî, ö. 1273 – Şâir düşünce adamı ve mutasavvıf

“En büyük düşman olan şehvetten kaç da gerçek aşkı bulmaya çalış.”

“Kimin cânı şehvetten, hiddetten, nefsânî arzulardan arınmışsa, o kimse mânâ âlemini ve mânâ sarayını çarçabuk görür.”

“Nasıl ki ağacın lüzumsuz bir dalını budayınca, kuvvet öteki dallara gider, öteki dallar canlanır, güzelleşir. Sen de şehvet atının kuyruğunu o tarafa çevirince, geri geri gitse bile seni kurtaracak olan mana tarafına doğru gider, oraya dayanır.”

“İnsanı yalnız şarap ile sarhoş olur, aklı gider sanma. Bütün şehvetler, yâni şehvete dair ne varsa onlar, insanı bir çeşit sarhoş eder. Hepsi de gözü ve kulağı bağlar.”

(Mesnevi)

“Eğer, şehvetin ve nefsin hevesine kapılır gidersen, Ben sana haber vereyim ki, eli boş, nasipsiz gideceksin. Eğer, şehvetten vazgeçersen, bu dünyaya niçin geldiğini ve nereye gideceğini apaçık görürsün.”

(Rubailer)





Gazzâli, ö. 1111 – Büyük Selçuklu Devleti devrinin İslam âlimi, filozofu, mutasavvıfı ve müderrisi

“Kendini şehvet ve gazab elinden kurtar ve bu hayvan ve canavar sıfatlarının sende niçin yaratıldığını anlamaya çalış. onlar, seni kendilerine esir etmek, kendi hizmetlerinde çalıştırmak, gece gündüz bedava hizmet ettirmek için mi yaratılmışlardır? Yoksa, senin onları esir etmen, ilerde vâki olacak yolculukta onları kendi emrine alman, birinden binek hayvanı, diğerinden silâh yapman için mi yaratıldılar? bu dünyada kaldığın birkaç gün içinde onlardan faydalan. ancak böylece kendi saadet tohumunu elde edebilirsin.”

(Kimya-i Saadet)





Pisagor – MÖ 495 İyonyalı filozof, matematikçi müzisyen, hekim

Seksin, yazın değil kışın yapılması gerektiğini, fakat ne zaman yapılırsa yapılsın sperm kaybetmenin erkek için tehlikeli olduğunu anlattı. Pisagor çalışmalarını küçük ve özel bir grupla vejetaryanlık ve cinsel perhiz uygulayarak yürüttü.

(Kaynak: Uta Ranke.Heinman (1988). Eunuchs for the Kingdom of Heaven – the Catholic Church and ..xuality. Penguin Books USA. Cited in: and celibacy”, The New Encyclopædia Britannica, 15th ed.,vol 3 Chicago, 2007, cited in: Celibacy - Wikipedia)





Platon, ö. MÖ 348 – İslam dünyasında Eflatun olarak bilinen, Antik klasik Yunan filozofu, matematikçi ve batı dünyasındaki ilk yüksek öğretim kurumu olan Atina Akademisinin kurucusudur

Diyaloglar’a göre Platon çalışmada akıl üzerinde daha iyi kontrol sağlamada fayda için erotik uğraşların azaltılmasını tavsiye etti. Olimpiyatlarda yarışacak atletlere de cinsellikten uzak durmalarını önerdi. Arzuları kontrol etmeyi seçmiş bir aklın daha erdemli çalışacağını söyledi.

(Kaynak: “Male Abstinence Portrayed: A Lofty Ideal and Dangerous Extreme in Ancient Greek ..xuality”)





Sokrates, ö. MÖ 399- Antik Yunan filozofudur. Heykeltıraş Sophroniskos’un ve ebe Fenarete’nin oğludur. Yunan Felsefesinin kurucularındandır

Cinsel perhizden ilk bahsedenlerdendi. öğrencilerine verdiği öğütlerden: s*ks zevkli olabilir fakat aslinda köleliktir.

(Kaynak: “The Framing of Socrates: The Literary Interpretation of Xenophon’s Memorobilia.” Page 54)
 

myigitdemir05

Merkür Yolcusu
Katılım
31 Ocak 2021
Mesajlar
101
Tepki puanı
175
Puanları
58
Bence abartı. Bizim burdaki amacımız cinsel ilişki ve Mastürbasyon bağımlılığımızı kontrol etmek ya da sıfırlamak. Bu kişilere kalırsa hiç cinsel ilişkiye girmeyelim, ya da hiç evlenmeyelim evlensek bile cinsel ilişkide bulunmayalım. Insan doğru kişiyle doğru bir şekilde cinsel ilişki yaşamalı.
 
N

neurosoft

Misafir
Bence abartı. Bizim burdaki amacımız cinsel ilişki ve Mastürbasyon bağımlılığımızı kontrol etmek ya da sıfırlamak. Bu kişilere kalırsa hiç cinsel ilişkiye girmeyelim, ya da hiç evlenmeyelim evlensek bile cinsel ilişkide bulunmayalım. Insan doğru kişiyle doğru bir şekilde cinsel ilişki yaşamalı.
Şimdi biz bir Muhammet Ali olmadığımıza göre bizim doğru insanla doğru cinsel ilişkiden kaçınmamız için herhangi bir sebebimiz yok. Burada pmo ile alakalı olan kısımlar vurgulanmak istenmiştir...
 

cgang

Yoda
Katılım
12 May 2021
Mesajlar
209
Tepki puanı
502
Puanları
111
Orijinal Yazar : Supreme
Tarih: Ağustos 28, 2020, 08:47:40
Post:
Sigmund Freud – Psikiyatrist

“Freud’a göre cinsel olarak aktif olup büyük işler başarmak zor bir şey. Freud psikoterapi kuramını oluşturmayı kaderi olarak gördüğü zaman karısına artık onunla cinsel olarak birlikte olamayacağını söyledi. Kırklı yaşlarından ölene kadar “libidoyu yaratıcı amaçlar için yüceltmek”le uğraştı.

(Biyografi yazarı, Ernest Jones: Sigmund Freud)





Sir Issac Newton – Bilim Adamı, Matematikçi

Hayat boyu… Bakir öldüğüne inanılır.

“İffeti korumayabilmenin yolu akla gelen kötü düşüncelerle savaşmak değil, ibadet etmek, kitap okumak ve benzeri işlerle aklı meşgul etmektir.”

(Filozof John Locke’a yazdığı mektuptan: Fragment on the history of apostasy (Normalized Version))





Muhammed Ali – boks efsanesi

“Ben onun sırrının cinsel kontrol olduğuna inanıyorum. Bunu kontrol edebilen herhangi bir acemi bile yükseklere oynar.”

(Kaynak: New Science of Seminal Conservation.htm))





Mike Tyson – boks efsanesi

“Bir çok kadını elde etmenin getirisinin götürüsünden az olduğunu bilmiyordum. Büyük dövüşçülerin maçtan önce hiç s*ks yapmadıklarını hep okudum. Küçükken dünyanın en genç ağırsiklet şampiyonu olmak istediğim için 5 yıl boyunca kendimi seksten uzak tuttum.”

( )





Nikola Tesla – Bilim adamı, Mucit

Bekarlığın beyinle ilintili olduğuna inandı…

(BBC Makalesi: Why doesn't everyone know who Nikola Tesla was?)





Gandi – Özgürlük savaşçısı

“Sürekli sağlığımızı nasıl koruyacağımızı düşündük. Eğer tüm erkekler kurallara uysalardı ve bakirliği korusalardı kitaplarda yazanları uygulamaya gerek kalmazdı. Çünkü böyle bir adam bedensel ve zihinsel hastalıklara kolay kolay yakalanmaz.”

(Kaynak: ...elibacy-by-mahatma-gandhi-part-i#.Us0JWRyNGL8)





Dalai Lama – Manevi öğretmen

“Cinsel baskı, cinsel çekim aslında bana göre anlık bir tatminden ibaret, fakat ondan sonra karmaşıklığın esas sebebi.”

(Kaynak: Sexual intercourse spells trouble, says Dalai Lama)





Steve Jobs – Apple’ın Kurucusu

“Bu enerjiyi işi için muhafaza ediyordu. Orgazm olmak istemediğini böylece bu enerjiyi muhafaza ederek güç ve zenginlik elde edebildiğini söylerdi.”

(Eski kız arkadaşı Chrisann Brennan’ın kitabından: Steve Jobs' ex-girlfriend reveals details of their relationship | Daily Mail Online )





Miles Davis – Jazz efsanesi

“Davis: “gelmemen” lazım, ondan sonra istediğin gibi dövüşebilir ya da çalıp söyleyebilirsin. Kesinlikle “gelmemen” lazım. Ben “Gelmeye” hazır olduğumda “gelirim.” Ama geldikten sonra kesinlikle müzik yapmam.

R: Lütfen biraz daha açık söyleyin.

Davis: Muhammed Ali’ye sorun. Eğer “gelseydi” iki dakika boyunca dövüşemezdi. Belki beni bile yenemezdi.

R: Böyle bir koşulda Muhammed Ali ile dövüşseniz onu yenebilir misiniz yani?

Davis: Tabi ki onunla dövüşürdüm. Ama maçtan önce biriyle yatması lazım. Eğer yatmazsa ben de dövüşemem. “Geldiğin” zaman bütün enerjini heba edersin. Gerçekten “hepsini” kastediyorum. Eğer maçtan önce sevişiyorsan, maç kızıştığı zaman nasıl ölümcül darbeyi vurucaksın?”

“…psikolog ile konuşmam için beni açık bir yere götürdü. Psikolog bana daha önce mastürbasyon yapıp yapmadığımı sordu, yapmadım dedim. İnanamadı. Bana dedi uyuşturucu çekeceğine her gün bunu çek. Bu dediklerinden sonra bu adamın kendi kendini tımarhaneye kapatması lazım diye düşündüm. Bağımlılıktan kurtulmak için mastürbasyon mu yapayım? Bu doktor harbiden manyak.”

( ve )





Leo Tolstoy – Efsanevi yazar

“Bir cinsel ilişki bağımlısına dönüşmüştüm. ve cinsel ilişki bağımlısı olmak fiziksel olarak morfinin, alkolün ya da sigaranın kurbanı olmak gibi bir şey.”

“Kızgınlık dönemleri, aşık olma dönemleri ile paraleldir. En derin aşkları, en uzun öfke zamanların takip etti. ılımlı bir sevgiyi ılımlı ılımlı bir kızgınlık dönemi tetiklemiştir. Aşkın da nefretin de aslında aynı hayvani duygunun iki farklı yüzü olduğunu farkedemedik.”

(Kaynak: )





Saigo Takamori - Japon tarihinin en etkili samuraylarından – Son gerçek samuray, diye bilinir.

“iki defa evlenmesi, beş çocuk babası olması ve kyotada şirketle uğraşmasına rağmen 1854 yılında kadınlardan kendisini tamamen uzak tuttu. “kaçmanın” “bastırmaktan” daha çok güç verdiğini gördü. Gençliğinde seksi, zevkli ve samimi bir şey olarak değil, mutluluk ve sadakate engel olarak gördü.”

(Kitapan: “The Last Samurai,” Sayfa 34.)





Manny Pacquiao – ***sör, 8 dalda dünya şampiyonu

“Atalarımız “cinsel ilişki gücün özüdür” sözüne inanmışlar. Pacquiao da antremanlar sırasında bunu sürdürdü. Doktorlarla bu konu hakkında konuştuk [Antrenör Freddie] cinsel ilişki testosteronu düşürür böylece “erkek”liğiniz de düşer. Çoğu ***sör bir hafta ya da daha fazla seksten kaçınır. Kendi adamlarıma 10 gün önerdim. Tabi konu seksten uzak durmaya gelince Pacquiao diğerlerine fark atıyordu. Dövüşlerden önce 21 gün uzak durdu. Böylelikle enerjisini dövüş festivallerine verebildi.

( )





David Haye – Dünya ağır penislet ***s şampiyonu

Dövüşten altı hafta önce hiçbir şey yapmadım. Ne cinsel ilişki, ne mastürbasyon hiçbir şey. Çünkü çok fazla gerilim yaratıyor, vücudun ihtiyacı olan mineral ve besinleri çok ucuza bırakıyor. Kolları ve bacakları yorgun bırakıyor. Uzun zamandır bir şeyler yememiş bir aslan gibi çok tehlikeli oluyor. Bu yüzden bir damlasını bile ziyan edemem. Uykuda bile. Rüyamda bir sürü kadın görsem,onlara, haftaya dövüşüm var olmaz o iş derim. Kontrol böyle olur. 15 yaşından beri böyleyim, bu benim hazırlığımın bir parçasıdır. Bugün ben bensem sebebi budur. Bu fedakarlığı yapabilecek bir ***sör bulabilirsen, aynı zamanda bir şampiyon bulmuş olursun.

(David Haye: Fight Night Preparation)





50 Cent – Rap müzik grubu

Masturbasyon hemen terketmen gereken bir günah. Tanrı seni izliyor Mastürbasyonu bırakmanın yolları:

1. Kışkırtmalardan ve p***o sitelerine girmeyi bırak.

2. İnsanlar seni vazgeçirmeye çalıştıklarında sakın kararından dönme.

3. Stritiz kulüplerine gitme.

4. Baştan başa şehvetle dolu dergilere bakma.

(Tweetlerden: )





Michelangelo – Efsanevi heykeltraş, ressam ve mühendis

Biyografi yazarı Ascanio Condivi ile çağdaş idi. Michelangelo’yu “keşiş” olarak tanımlardı.

(Kitaptan: Anthony Hughes, “Michelangelo,” 326 (Phaidon: 1997)





İbn Sina, ö.1037 – Tıp adamı, fizikçi, yazar, filozof ve bilim adamı

“Elinden geldiği kadar cimayı azalt… zira onunla rahme akıttığın hayatın suyudur”





Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî, ö. 1273 – Şâir düşünce adamı ve mutasavvıf

“En büyük düşman olan şehvetten kaç da gerçek aşkı bulmaya çalış.”

“Kimin cânı şehvetten, hiddetten, nefsânî arzulardan arınmışsa, o kimse mânâ âlemini ve mânâ sarayını çarçabuk görür.”

“Nasıl ki ağacın lüzumsuz bir dalını budayınca, kuvvet öteki dallara gider, öteki dallar canlanır, güzelleşir. Sen de şehvet atının kuyruğunu o tarafa çevirince, geri geri gitse bile seni kurtaracak olan mana tarafına doğru gider, oraya dayanır.”

“İnsanı yalnız şarap ile sarhoş olur, aklı gider sanma. Bütün şehvetler, yâni şehvete dair ne varsa onlar, insanı bir çeşit sarhoş eder. Hepsi de gözü ve kulağı bağlar.”

(Mesnevi)

“Eğer, şehvetin ve nefsin hevesine kapılır gidersen, Ben sana haber vereyim ki, eli boş, nasipsiz gideceksin. Eğer, şehvetten vazgeçersen, bu dünyaya niçin geldiğini ve nereye gideceğini apaçık görürsün.”

(Rubailer)





Gazzâli, ö. 1111 – Büyük Selçuklu Devleti devrinin İslam âlimi, filozofu, mutasavvıfı ve müderrisi

“Kendini şehvet ve gazab elinden kurtar ve bu hayvan ve canavar sıfatlarının sende niçin yaratıldığını anlamaya çalış. onlar, seni kendilerine esir etmek, kendi hizmetlerinde çalıştırmak, gece gündüz bedava hizmet ettirmek için mi yaratılmışlardır? Yoksa, senin onları esir etmen, ilerde vâki olacak yolculukta onları kendi emrine alman, birinden binek hayvanı, diğerinden silâh yapman için mi yaratıldılar? bu dünyada kaldığın birkaç gün içinde onlardan faydalan. ancak böylece kendi saadet tohumunu elde edebilirsin.”

(Kimya-i Saadet)





Pisagor – MÖ 495 İyonyalı filozof, matematikçi müzisyen, hekim

Seksin, yazın değil kışın yapılması gerektiğini, fakat ne zaman yapılırsa yapılsın sperm kaybetmenin erkek için tehlikeli olduğunu anlattı. Pisagor çalışmalarını küçük ve özel bir grupla vejetaryanlık ve cinsel perhiz uygulayarak yürüttü.

(Kaynak: Uta Ranke.Heinman (1988). Eunuchs for the Kingdom of Heaven – the Catholic Church and ..xuality. Penguin Books USA. Cited in: and celibacy”, The New Encyclopædia Britannica, 15th ed.,vol 3 Chicago, 2007, cited in: Celibacy - Wikipedia)





Platon, ö. MÖ 348 – İslam dünyasında Eflatun olarak bilinen, Antik klasik Yunan filozofu, matematikçi ve batı dünyasındaki ilk yüksek öğretim kurumu olan Atina Akademisinin kurucusudur

Diyaloglar’a göre Platon çalışmada akıl üzerinde daha iyi kontrol sağlamada fayda için erotik uğraşların azaltılmasını tavsiye etti. Olimpiyatlarda yarışacak atletlere de cinsellikten uzak durmalarını önerdi. Arzuları kontrol etmeyi seçmiş bir aklın daha erdemli çalışacağını söyledi.

(Kaynak: “Male Abstinence Portrayed: A Lofty Ideal and Dangerous Extreme in Ancient Greek ..xuality”)





Sokrates, ö. MÖ 399- Antik Yunan filozofudur. Heykeltıraş Sophroniskos’un ve ebe Fenarete’nin oğludur. Yunan Felsefesinin kurucularındandır

Cinsel perhizden ilk bahsedenlerdendi. öğrencilerine verdiği öğütlerden: s*ks zevkli olabilir fakat aslinda köleliktir.

(Kaynak: “The Framing of Socrates: The Literary Interpretation of Xenophon’s Memorobilia.” Page 54)
Mike Tyson Dediydi
Mike Tyson ne dediydi ?
Mike Tyson Dediydi :
Lan Beyaz Çocuk Ben bir yıl Garımı s**medim lan
Şaka Bi yana Fight Clup - dan Tyler Durden de Nofap yapıyordu
Eğer Fight Clup kasetini alıp son da verdiği durdurup dikkatlice bakarsanız
Şöyle Diyor Eğer Her gün Fap yapan birisisen bizden değilsin diye
 

İradeavcısı

Jüpiter Yolcusu
Katılım
10 Mar 2021
Mesajlar
266
Tepki puanı
253
Puanları
96
Bence abartı. Bizim burdaki amacımız cinsel ilişki ve Mastürbasyon bağımlılığımızı kontrol etmek ya da sıfırlamak. Bu kişilere kalırsa hiç cinsel ilişkiye girmeyelim, ya da hiç evlenmeyelim evlensek bile cinsel ilişkide bulunmayalım. Insan doğru kişiyle doğru bir şekilde cinsel ilişki yaşamalı.
Kişiden kişiye değişir
Kimi sporu için 5 yıl vb. Bırakır
Kimi dinin inançlar
Kimi ilerideki evliliği için
Kimi bilim araştırma kendine birşey katmak için
Seçim bizde hangisini seçeceğimiz bize kalmış
 

Lazkopat

Emektar Üye
Katılım
10 Kas 2020
Mesajlar
684
Tepki puanı
1,028
Puanları
160
Bence abartı. Bizim burdaki amacımız cinsel ilişki ve Mastürbasyon bağımlılığımızı kontrol etmek ya da sıfırlamak. Bu kişilere kalırsa hiç cinsel ilişkiye girmeyelim, ya da hiç evlenmeyelim evlensek bile cinsel ilişkide bulunmayalım. Insan doğru kişiyle doğru bir şekilde cinsel ilişki yaşamalı.
Evet hocam doğrudur. Ancak boşalmamayı da denemek lazım derim ben.
 

8erk

Ay Yolcusu
Katılım
8 Kas 2020
Mesajlar
35
Tepki puanı
76
Puanları
21
Yaş
19
Mükemmel yazı sürecimde başarısız olacağımı hissetsem buraya gelirim hayatımda şu yazının büyük bi önemi var önceden de biliyodum efsanelerin bu yola başvurduğunu ama hepsini bi arada görebilmek mükemmel bi imkan
Üç etkisinden bahsedilmiş galiba yani benim gözüme takılan onlardı
1. Vücudun testosterona ihtiyacı vardır ve meniyle birlikte atılan bir sürü yararlı şeyler de vardır meniyi gereksiz yere harcamayarak vücudun fiziksel gücünü korumuş oluruz

2. Her kriz anında nefsimizi kontrol edersek irademiz ve beynimiz düşünce yapımız gelişir ve böyle bir beyin kolay kolay pes etmez

3. Kendimizi komtrol etmemizle birlikte içimizde mastrübasyon yapmaya olan o ilgi, istek de artıyor yani libidomuz artıyor ben de tam olarak burayı anlayamıyorum libidoyu nasıl daha üstün bir amaca hizmet edebiliriz ve o kafamızda türlü türlü senaryolar kurma gücünü üretkenliğe çevirebiliriz
 

Rodion Romanoviç

Raskolnikov
Çevirmen Üye
Katılım
16 Şub 2021
Mesajlar
903
Tepki puanı
2,168
Puanları
160
Konum
Türkiye
Web Sitesi
1000kitap.com
Güzel bir içerik. Ben daha çok PMO üçlüsüne bir bağımlılık olarak bakmayı tercih ediyorum . Cinsel ilişki ise kişinin tercihine kalmıştır. Ama eminim cinsel ilişki bağımlısı olan bir sürü kişi vardir. Cinsel ilişkiyi cinsel ilişki yapan duygulardir. Yoksa orgazm amaç olamaz.
 

Jig la Thor

Mars Yolcusu
Katılım
21 Kas 2021
Mesajlar
63
Tepki puanı
164
Puanları
43
Yaş
21
Konum
İzmir
Önceden okuduğumda asla seksten vazgeçmeyeceğimi söylüyordum.
Uzun zaman sonra, destansı bir neverfap sürecinin içinde okuyunca bu büyük adamların aslında en büyük sırrının cinsel enerji olduğunu fark ediyorum.
O enerjiyi ya bacak arandan akıtırsın, ya da istediğin yönde kullanırsın.
 

Coutloff

Yeni Fapstronot
Katılım
9 Ara 2021
Mesajlar
17
Tepki puanı
27
Puanları
14
Orijinal Yazar : Supreme
Tarih: Ağustos 28, 2020, 08:47:40
Post:
Sigmund Freud – Psikiyatrist

“Freud’a göre cinsel olarak aktif olup büyük işler başarmak zor bir şey. Freud psikoterapi kuramını oluşturmayı kaderi olarak gördüğü zaman karısına artık onunla cinsel olarak birlikte olamayacağını söyledi. Kırklı yaşlarından ölene kadar “libidoyu yaratıcı amaçlar için yüceltmek”le uğraştı.

(Biyografi yazarı, Ernest Jones: Sigmund Freud)





Sir Issac Newton – Bilim Adamı, Matematikçi

Hayat boyu… Bakir öldüğüne inanılır.

“İffeti korumayabilmenin yolu akla gelen kötü düşüncelerle savaşmak değil, ibadet etmek, kitap okumak ve benzeri işlerle aklı meşgul etmektir.”

(Filozof John Locke’a yazdığı mektuptan: Fragment on the history of apostasy (Normalized Version))





Muhammed Ali – boks efsanesi

“Ben onun sırrının cinsel kontrol olduğuna inanıyorum. Bunu kontrol edebilen herhangi bir acemi bile yükseklere oynar.”

(Kaynak: New Science of Seminal Conservation.htm))





Mike Tyson – boks efsanesi

“Bir çok kadını elde etmenin getirisinin götürüsünden az olduğunu bilmiyordum. Büyük dövüşçülerin maçtan önce hiç s*ks yapmadıklarını hep okudum. Küçükken dünyanın en genç ağırsiklet şampiyonu olmak istediğim için 5 yıl boyunca kendimi seksten uzak tuttum.”

( )





Nikola Tesla – Bilim adamı, Mucit

Bekarlığın beyinle ilintili olduğuna inandı…

(BBC Makalesi: Why doesn't everyone know who Nikola Tesla was?)





Gandi – Özgürlük savaşçısı

“Sürekli sağlığımızı nasıl koruyacağımızı düşündük. Eğer tüm erkekler kurallara uysalardı ve bakirliği korusalardı kitaplarda yazanları uygulamaya gerek kalmazdı. Çünkü böyle bir adam bedensel ve zihinsel hastalıklara kolay kolay yakalanmaz.”

(Kaynak: ...elibacy-by-mahatma-gandhi-part-i#.Us0JWRyNGL8)





Dalai Lama – Manevi öğretmen

“Cinsel baskı, cinsel çekim aslında bana göre anlık bir tatminden ibaret, fakat ondan sonra karmaşıklığın esas sebebi.”

(Kaynak: Sexual intercourse spells trouble, says Dalai Lama)





Steve Jobs – Apple’ın Kurucusu

“Bu enerjiyi işi için muhafaza ediyordu. Orgazm olmak istemediğini böylece bu enerjiyi muhafaza ederek güç ve zenginlik elde edebildiğini söylerdi.”

(Eski kız arkadaşı Chrisann Brennan’ın kitabından: Steve Jobs' ex-girlfriend reveals details of their relationship | Daily Mail Online )





Miles Davis – Jazz efsanesi

“Davis: “gelmemen” lazım, ondan sonra istediğin gibi dövüşebilir ya da çalıp söyleyebilirsin. Kesinlikle “gelmemen” lazım. Ben “Gelmeye” hazır olduğumda “gelirim.” Ama geldikten sonra kesinlikle müzik yapmam.

R: Lütfen biraz daha açık söyleyin.

Davis: Muhammed Ali’ye sorun. Eğer “gelseydi” iki dakika boyunca dövüşemezdi. Belki beni bile yenemezdi.

R: Böyle bir koşulda Muhammed Ali ile dövüşseniz onu yenebilir misiniz yani?

Davis: Tabi ki onunla dövüşürdüm. Ama maçtan önce biriyle yatması lazım. Eğer yatmazsa ben de dövüşemem. “Geldiğin” zaman bütün enerjini heba edersin. Gerçekten “hepsini” kastediyorum. Eğer maçtan önce sevişiyorsan, maç kızıştığı zaman nasıl ölümcül darbeyi vurucaksın?”

“…psikolog ile konuşmam için beni açık bir yere götürdü. Psikolog bana daha önce mastürbasyon yapıp yapmadığımı sordu, yapmadım dedim. İnanamadı. Bana dedi uyuşturucu çekeceğine her gün bunu çek. Bu dediklerinden sonra bu adamın kendi kendini tımarhaneye kapatması lazım diye düşündüm. Bağımlılıktan kurtulmak için mastürbasyon mu yapayım? Bu doktor harbiden manyak.”

( ve )





Leo Tolstoy – Efsanevi yazar

“Bir cinsel ilişki bağımlısına dönüşmüştüm. ve cinsel ilişki bağımlısı olmak fiziksel olarak morfinin, alkolün ya da sigaranın kurbanı olmak gibi bir şey.”

“Kızgınlık dönemleri, aşık olma dönemleri ile paraleldir. En derin aşkları, en uzun öfke zamanların takip etti. ılımlı bir sevgiyi ılımlı ılımlı bir kızgınlık dönemi tetiklemiştir. Aşkın da nefretin de aslında aynı hayvani duygunun iki farklı yüzü olduğunu farkedemedik.”

(Kaynak: )





Saigo Takamori - Japon tarihinin en etkili samuraylarından – Son gerçek samuray, diye bilinir.

“iki defa evlenmesi, beş çocuk babası olması ve kyotada şirketle uğraşmasına rağmen 1854 yılında kadınlardan kendisini tamamen uzak tuttu. “kaçmanın” “bastırmaktan” daha çok güç verdiğini gördü. Gençliğinde seksi, zevkli ve samimi bir şey olarak değil, mutluluk ve sadakate engel olarak gördü.”

(Kitapan: “The Last Samurai,” Sayfa 34.)





Manny Pacquiao – ***sör, 8 dalda dünya şampiyonu

“Atalarımız “cinsel ilişki gücün özüdür” sözüne inanmışlar. Pacquiao da antremanlar sırasında bunu sürdürdü. Doktorlarla bu konu hakkında konuştuk [Antrenör Freddie] cinsel ilişki testosteronu düşürür böylece “erkek”liğiniz de düşer. Çoğu ***sör bir hafta ya da daha fazla seksten kaçınır. Kendi adamlarıma 10 gün önerdim. Tabi konu seksten uzak durmaya gelince Pacquiao diğerlerine fark atıyordu. Dövüşlerden önce 21 gün uzak durdu. Böylelikle enerjisini dövüş festivallerine verebildi.

( )





David Haye – Dünya ağır penislet ***s şampiyonu

Dövüşten altı hafta önce hiçbir şey yapmadım. Ne cinsel ilişki, ne mastürbasyon hiçbir şey. Çünkü çok fazla gerilim yaratıyor, vücudun ihtiyacı olan mineral ve besinleri çok ucuza bırakıyor. Kolları ve bacakları yorgun bırakıyor. Uzun zamandır bir şeyler yememiş bir aslan gibi çok tehlikeli oluyor. Bu yüzden bir damlasını bile ziyan edemem. Uykuda bile. Rüyamda bir sürü kadın görsem,onlara, haftaya dövüşüm var olmaz o iş derim. Kontrol böyle olur. 15 yaşından beri böyleyim, bu benim hazırlığımın bir parçasıdır. Bugün ben bensem sebebi budur. Bu fedakarlığı yapabilecek bir ***sör bulabilirsen, aynı zamanda bir şampiyon bulmuş olursun.

(David Haye: Fight Night Preparation)





50 Cent – Rap müzik grubu

Masturbasyon hemen terketmen gereken bir günah. Tanrı seni izliyor Mastürbasyonu bırakmanın yolları:

1. Kışkırtmalardan ve p***o sitelerine girmeyi bırak.

2. İnsanlar seni vazgeçirmeye çalıştıklarında sakın kararından dönme.

3. Stritiz kulüplerine gitme.

4. Baştan başa şehvetle dolu dergilere bakma.

(Tweetlerden: )





Michelangelo – Efsanevi heykeltraş, ressam ve mühendis

Biyografi yazarı Ascanio Condivi ile çağdaş idi. Michelangelo’yu “keşiş” olarak tanımlardı.

(Kitaptan: Anthony Hughes, “Michelangelo,” 326 (Phaidon: 1997)





İbn Sina, ö.1037 – Tıp adamı, fizikçi, yazar, filozof ve bilim adamı

“Elinden geldiği kadar cimayı azalt… zira onunla rahme akıttığın hayatın suyudur”





Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî, ö. 1273 – Şâir düşünce adamı ve mutasavvıf

“En büyük düşman olan şehvetten kaç da gerçek aşkı bulmaya çalış.”

“Kimin cânı şehvetten, hiddetten, nefsânî arzulardan arınmışsa, o kimse mânâ âlemini ve mânâ sarayını çarçabuk görür.”

“Nasıl ki ağacın lüzumsuz bir dalını budayınca, kuvvet öteki dallara gider, öteki dallar canlanır, güzelleşir. Sen de şehvet atının kuyruğunu o tarafa çevirince, geri geri gitse bile seni kurtaracak olan mana tarafına doğru gider, oraya dayanır.”

“İnsanı yalnız şarap ile sarhoş olur, aklı gider sanma. Bütün şehvetler, yâni şehvete dair ne varsa onlar, insanı bir çeşit sarhoş eder. Hepsi de gözü ve kulağı bağlar.”

(Mesnevi)

“Eğer, şehvetin ve nefsin hevesine kapılır gidersen, Ben sana haber vereyim ki, eli boş, nasipsiz gideceksin. Eğer, şehvetten vazgeçersen, bu dünyaya niçin geldiğini ve nereye gideceğini apaçık görürsün.”

(Rubailer)





Gazzâli, ö. 1111 – Büyük Selçuklu Devleti devrinin İslam âlimi, filozofu, mutasavvıfı ve müderrisi

“Kendini şehvet ve gazab elinden kurtar ve bu hayvan ve canavar sıfatlarının sende niçin yaratıldığını anlamaya çalış. onlar, seni kendilerine esir etmek, kendi hizmetlerinde çalıştırmak, gece gündüz bedava hizmet ettirmek için mi yaratılmışlardır? Yoksa, senin onları esir etmen, ilerde vâki olacak yolculukta onları kendi emrine alman, birinden binek hayvanı, diğerinden silâh yapman için mi yaratıldılar? bu dünyada kaldığın birkaç gün içinde onlardan faydalan. ancak böylece kendi saadet tohumunu elde edebilirsin.”

(Kimya-i Saadet)





Pisagor – MÖ 495 İyonyalı filozof, matematikçi müzisyen, hekim

Seksin, yazın değil kışın yapılması gerektiğini, fakat ne zaman yapılırsa yapılsın sperm kaybetmenin erkek için tehlikeli olduğunu anlattı. Pisagor çalışmalarını küçük ve özel bir grupla vejetaryanlık ve cinsel perhiz uygulayarak yürüttü.

(Kaynak: Uta Ranke.Heinman (1988). Eunuchs for the Kingdom of Heaven – the Catholic Church and ..xuality. Penguin Books USA. Cited in: and celibacy”, The New Encyclopædia Britannica, 15th ed.,vol 3 Chicago, 2007, cited in: Celibacy - Wikipedia)





Platon, ö. MÖ 348 – İslam dünyasında Eflatun olarak bilinen, Antik klasik Yunan filozofu, matematikçi ve batı dünyasındaki ilk yüksek öğretim kurumu olan Atina Akademisinin kurucusudur

Diyaloglar’a göre Platon çalışmada akıl üzerinde daha iyi kontrol sağlamada fayda için erotik uğraşların azaltılmasını tavsiye etti. Olimpiyatlarda yarışacak atletlere de cinsellikten uzak durmalarını önerdi. Arzuları kontrol etmeyi seçmiş bir aklın daha erdemli çalışacağını söyledi.

(Kaynak: “Male Abstinence Portrayed: A Lofty Ideal and Dangerous Extreme in Ancient Greek ..xuality”)





Sokrates, ö. MÖ 399- Antik Yunan filozofudur. Heykeltıraş Sophroniskos’un ve ebe Fenarete’nin oğludur. Yunan Felsefesinin kurucularındandır

Cinsel perhizden ilk bahsedenlerdendi. öğrencilerine verdiği öğütlerden: s*ks zevkli olabilir fakat aslinda köleliktir.

(Kaynak: “The Framing of Socrates: The Literary Interpretation of Xenophon’s Memorobilia.” Page 54)
“Şu yazıyı 1 metreye 2 metre parşömen kağıt ama öyle düz olan değil gençler parlak olanlarından düğünde baldızın giydiği elbise gibi parıldayanlardan hah işte onlara kalın puntolarla yazırıp duvarıma asacam “ lık bir yazı gerçekten, kalitesini koklayarak hissettim şahsen ve ben yazıdan anlarım baylar ….
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst