Arkadaşlar benim bir şey dikkatimi çekti öncesinde 60 günlük sürecimi bozdum şimdi 18.gündeyim ve flatline deyim flat line başladıktan sonra diğer belirtilerin dışında yüzümde çöküklük solgunluk gördüm nofapın dış görünüşe etkisi varmıdır?
Evet, spermin içindeki mineral,enzimlerin vücutta kullanılması sebebiyle dediğin oluşuyor. Dopamin reseptörleri hasarlarını tamir ederken androjen reseptörleri de tamir oluyor. Androjen reseptörleri sayesinde daha fazla testosteron kullanılıyor. Testosteronun yararlarını saymama gerek yok herhalde.Arkadaşlar benim bir şey dikkatimi çekti öncesinde 60 günlük sürecimi bozdum şimdi 18.gündeyim ve flatline deyim flat line başladıktan sonra diğer belirtilerin dışında yüzümde çöküklük solgunluk gördüm nofapın dış görünüşe etkisi varmıdır?
Aslında rüyalanmak gayet doğal bir durum. Dopamin açısından da vücut açısından da. İstemsiz ve de herhangi bir eylemde bulunmadan gerçekleşiyor. Bu yüzden rüyalanmayı dert etmeye ve de yaşanmamasına yönelik hareket etmeye gerek yok. Spor gerçekten de etkili ama.Rüyalanmamak gerekiyor süreçte , spor yap 2 günde bir. Cildin güzelleşsin ?
Bak benim 96 günlük sürecim oldu rüyalnmayı kıyaslasam 7 günde 1 e denk geliyordu. Şimdi 1 ay dolmak üzere 1 kere yaşadım.vitaminleri alıyoruz ?Aslında rüyalanmak gayet doğal bir durum. Dopamin açısından da vücut açısından da. İstemsiz ve de herhangi bir eylemde bulunmadan gerçekleşiyor. Bu yüzden rüyalanmayı dert etmeye ve de yaşanmamasına yönelik hareket etmeye gerek yok. Spor gerçekten de etkili ama.
Spor yapmak kadar güzel bir şey yok sanırım. Ağırlıkların her hafta artması, güçlenmek insana güven veriyor.Bak benim 96 günlük sürecim oldu rüyalnmayı kıyaslasam 7 günde 1 e denk geliyordu. Şimdi 1 ay dolmak üzere 1 kere yaşadım.vitaminleri alıyoruz ?
aynen süreçte şekeri bırakmak spor yapmak fap yapmamak kadar önemlidir max verim için testosteron için birde soğuk duş bunları kesinlikle s geçmemek lazım.Spor yapmak kadar güzel bir şey yok sanırım. Ağırlıkların her hafta artması, güçlenmek insana güven veriyor.