Arkadaşlar nofapin yararları sadece pmo yapamamakla kalmıyor eğer kendinizi gelistirmek için çaba sarf ederseniz kişiliğiniz,hayata bakış açınız olumlu yönde büyük ölçüde değişir. Eğer gerçekten 90 güne ulasacaginizi düşünüyorsanız gelin sizle bir deney yapalım gayet basit ilk önce bir hipotez belirleyelim:
Nofap kişiliğimizi değiştirir.
Şimdi kanıtlamamız lazım ve denekler de sizsiniz. Şimdi şartları söylüyorum
1/ deneyi daha etkili kılmak için 0-15 süreç arası katılın derim ama siz bilirsiniz
2/elinize bir kağıt alın ve başlangıç tarihi yazın ve deneyden çıkan sonuç neyse yazın
3/90 gün sonra testi yeniden yapın ve bitiş tarihi yazıp kişilik sonucunu yazın
Ben eski forumda aynı testi görüp uygulamıştım gerçekten fayda sağlıyor onu da söyleyeyim.
Evet şimdi şu linke girin (bu arada site sağlam öyle uyduruk onedio testleri gibi değil
Nofap kişiliğimizi değiştirir.
Şimdi kanıtlamamız lazım ve denekler de sizsiniz. Şimdi şartları söylüyorum
1/ deneyi daha etkili kılmak için 0-15 süreç arası katılın derim ama siz bilirsiniz
2/elinize bir kağıt alın ve başlangıç tarihi yazın ve deneyden çıkan sonuç neyse yazın
3/90 gün sonra testi yeniden yapın ve bitiş tarihi yazıp kişilik sonucunu yazın
Ben eski forumda aynı testi görüp uygulamıştım gerçekten fayda sağlıyor onu da söyleyeyim.
Evet şimdi şu linke girin (bu arada site sağlam öyle uyduruk onedio testleri gibi değil
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz.
Giriş yapın veya üye olun.
Evet 90 gün sonra görüşürüz