Başlarken amacım fap sonrası pişmanlık ve o döngüden kurulabilmekti. Adeta kafayı kadınlarla bozmuştum. Kafamdan sürekli cinsellik geçiyordu.
Hamdolsun 14. günü atlatmış bulunuyorum.
*Kendimi huzurlu hissediyorum.
*çok az cinsellik düşünüyorum nerdeyse hiç
*kadınlara bakış açım değişti. Haşa kadınları tanrılaştırmayı bıraktım.
*Kendime verdiğim değer arttı.
*Umursamazlığım arttı(iyi anlamda)
*Günüm boş geçse bile motivasyonumu hep koruyorum
*Kendimi daha erkeksi hissediyorum.
Bu dönemde çok fazla şekerli içecek tükettiğim ve egzersiz yapmadığım için testesteron artışını tam olarak yakalayamadım. Bir yandan bazı avantajları gözle görülür bir şekilde göremedim öbür yandan da bu ciddi krizler yaşamamın önüne geçti. İnşallah daha sağlıklı bir hayat seçerek yoluma devam edicem.
Namaza ve zikre başlayacağım yeniden belki meditasyon da eklerim. Finaller yaklaşıyor bğyğk ihtiamlle çok meşgul olurum ilk hedefim 30 gün virabismillah.
Dediğim gibi ciddi bir kriz yaşamadım. Bırakırım gibi bir şey aklımın ucundan geçmiyor.
Hamdolsun 14. günü atlatmış bulunuyorum.
*Kendimi huzurlu hissediyorum.
*çok az cinsellik düşünüyorum nerdeyse hiç
*kadınlara bakış açım değişti. Haşa kadınları tanrılaştırmayı bıraktım.
*Kendime verdiğim değer arttı.
*Umursamazlığım arttı(iyi anlamda)
*Günüm boş geçse bile motivasyonumu hep koruyorum
*Kendimi daha erkeksi hissediyorum.
Bu dönemde çok fazla şekerli içecek tükettiğim ve egzersiz yapmadığım için testesteron artışını tam olarak yakalayamadım. Bir yandan bazı avantajları gözle görülür bir şekilde göremedim öbür yandan da bu ciddi krizler yaşamamın önüne geçti. İnşallah daha sağlıklı bir hayat seçerek yoluma devam edicem.
Namaza ve zikre başlayacağım yeniden belki meditasyon da eklerim. Finaller yaklaşıyor bğyğk ihtiamlle çok meşgul olurum ilk hedefim 30 gün virabismillah.
Dediğim gibi ciddi bir kriz yaşamadım. Bırakırım gibi bir şey aklımın ucundan geçmiyor.