The King
Deneyimli Üye
Uzun zamandır kafaya koyup, uzunca bir süreç kovalamamıştım. Son aylarda en yüksek sürecim 30 gün falan oldu. Onun haricinde 15-20 günde bir kez görüntüsüz bozmaktaydım. Bu defa iş biraz görüntülere kaymaya başlayınca, eski anlamsızlıkların yeniden baş göstereceği endişesiyle hemen aksiyon almam gerektiği kanaatine vardım. Kafaya hedef türünde koymayınca bir noktadan sonra bozunca umursamaz oluyorsunuz. Yeniden kafaya koyulası bir sürece başlamak istiyorum...
Halihazırda yapılacak birkaç düzen isteyen şey söz konusu:
- Diyete sıkı bir bağlılıkla devam etmek,
- Spora gereken önemi vermek,
- Ders çalışma düzeni oluşturmak,
- Kitap okuma düzenini sağlama oturtmak,
- Uyku düzenine geçiş,
- ve tabii ki nofap.
Tüm bunların hepsi zor ve yorucu görünse de aslında hepsi birbiriyle bağlantılı ve zorunlu benim için. Çünkü uykum ciddi problem. Ve bu benim ders çalışma düzeni oluşturmamı engelliyor zira gün ortasında spora gitmek ve öncesinde geç uyanmak, derse zaman ayırmak için tembellik etmeme yol açıyor. Pek tabii ki uyku düzeni karmaşası aynı zamanda spordaki toparlanmamı da sekteye uğratıyor.
Bir şeyleri değiştiren, bunun için mücadele eden, çok kez bıkan, yine de yılmayan insanlar olduk. O yüzden buralarda alıyoruz soluğu 1.5 senedir. 500 kere düştüğümüzde aklımız 501.kalkışta oluyor. Bir yol çizip, bu yola bağlı kalıp, aslında hiçbir şeyi hedefi dışında umursamayan, robotsu o adama dönmek istiyorum. Son yıllarda bunu ortadan kaldırsam da bazen "beast mode" denilen, canavarsı moda geçiş gerekebiliyor.
Burada en azından o aksiyona hızlı bir geçiş sağlayacağıma inanıyorum. Hadi hayırlısı diyelim.
Halihazırda yapılacak birkaç düzen isteyen şey söz konusu:
- Diyete sıkı bir bağlılıkla devam etmek,
- Spora gereken önemi vermek,
- Ders çalışma düzeni oluşturmak,
- Kitap okuma düzenini sağlama oturtmak,
- Uyku düzenine geçiş,
- ve tabii ki nofap.
Tüm bunların hepsi zor ve yorucu görünse de aslında hepsi birbiriyle bağlantılı ve zorunlu benim için. Çünkü uykum ciddi problem. Ve bu benim ders çalışma düzeni oluşturmamı engelliyor zira gün ortasında spora gitmek ve öncesinde geç uyanmak, derse zaman ayırmak için tembellik etmeme yol açıyor. Pek tabii ki uyku düzeni karmaşası aynı zamanda spordaki toparlanmamı da sekteye uğratıyor.
Bir şeyleri değiştiren, bunun için mücadele eden, çok kez bıkan, yine de yılmayan insanlar olduk. O yüzden buralarda alıyoruz soluğu 1.5 senedir. 500 kere düştüğümüzde aklımız 501.kalkışta oluyor. Bir yol çizip, bu yola bağlı kalıp, aslında hiçbir şeyi hedefi dışında umursamayan, robotsu o adama dönmek istiyorum. Son yıllarda bunu ortadan kaldırsam da bazen "beast mode" denilen, canavarsı moda geçiş gerekebiliyor.
Burada en azından o aksiyona hızlı bir geçiş sağlayacağıma inanıyorum. Hadi hayırlısı diyelim.