Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Odaklanma Sorununu Bir Türlü Çözemiyorum

jaehaerys16

Yeni Üye
Hocam benim uyguladığım taktik işe yarıyor sana da öneririm. Eğer elin "bir" kere de olsa o penisine edging amaçlı giderse, bir şekilde süreç bozuluyor. Unutma o elin o alete sadece iki şey için gidecek 1- Cinsel İlişki 2-Tuvalet İhtiyacı 3. bir seçenek olamaz. Her zaman kazanacağın faydaları düşün. Sen elini oraya götürmedikçe zaten 20 saniye sonra istek gidiyor. Birde en ama en önemli kural: İster açık, ister kapalı ister normal görünümlü bir kadın olsun, ilk 60 gün boyunca bakmamaya çalış, ondan sonra rahatla. İyi günler..
Bir sorum daha olucak bu süreçte dizi film izlemeye nasıl bakıyorsun sence gündemden uzak kalınması için izlenir mi yoksa ne kadar az izlenirse o kadar iyi mi nasıl düşünüyorsunuz

SlaveToMaster

Ay Yolcusu
Bir sorum daha olucak bu süreçte dizi film izlemeye nasıl bakıyorsun sence gündemden uzak kalınması için izlenir mi yoksa ne kadar az izlenirse o kadar iyi mi nasıl düşünüyorsunuz
Ben çok nadir izliyorum. Hatta uzak durmaya çalışıyorum. Son zamanlarda Reacher'ı izlemeye başlamıştım, geçen gün de Solo Levelling'i izlemeye başladım ama öyle sık bakmıyorum. Birkaç günde bir bakıyorum, o da aklıma gelirse. Onun yerine genelde kitap okuyorum ilgi duyduğum alanlarla ilgili (forumda birkaç kitap tavsiyesinde bulundum, oradan bakıp okumaya başlayabilirsin istersen). Ben de pragmatist olduğum için ilgilendiğim şeylerin günlük hayatta uygulanabilir olması gerek benim için. Dolayısıyla boş şeylerden uzak durmaya çalışıyorum.

vayulaula

Full Power Mode Activated
Günlük yapmanız gereken işleri tamamladıktan sonra, 2-3-4 saat kendinize zaman ayırdığınızda ister dışarı çıkın, ister film dizi izleyin, oyun oynayın, spor yapın. Bir nevi ödül gibi düşünün.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6