Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Oldschool Tüm Konular

oldschool

Hapishaneden Kaçan Savaşçı
Meydan Okuma Rozeti
2017'de Başlayan bu yolculuğumu bir çok uzun ve kısa süreçler yapmış maksimum 1.5 yıl kadar uzun sürece ulaşabilmiş birisiyim.

Şu an son sürecimden 200+ günden sizlere sesleniyorum.

Bu konu altında Neverfap yolculuğum boyunca yazdığım tüm yazıları sizlerle tek bir yerde topluyorum. Amacım, bu süreci yaşayan herkesin adım adım ilerleyebileceği bir yol haritası sunmak.

Bu yazılar birer deneyim notu, birer bilinç pusulası ve kimi zaman da metaforlarla güçlendirilmiş dersler içeriyor. Eğer bu yola yeni çıktıysan, en baştan başlayabilir; uzun süredir çabalıyorsan eksik kalan taraflarını fark edip tamamlayabilirsin.

👉 Bu yol haritası üç temel ilkeye dayanıyor:

1. Disiplin – Kendi hayatının sorumluluğunu almak.
  2. Bilinç – Bağımlılığı, zihni ve duyguları doğru okumak.
  3. Özgürlük – Kaçmamak, yüzleşmek ve kendinle barışmak.

Her başlık kendi içinde bir kapı açıyor. İstersen sırayla ilerle, istersen ilgini çeken noktadan gir. Ama eminim ki tamamını okuduğunda parçalar birleşecek ve çok daha derin bir farkındalık kazanacaksın.

Aşağıda yazılarımı bir yol haritası düzeninde bulacaksınız. Umarım sana güç, motivasyon ve bilinç katar.

Unutma: Hiçbir zincir, kendi iradesinden daha güçlü değildir.

1. Başlangıç Noktası: Yolculuğun İlk Adımı​

2. Bağımlılığı Anlamak ve Bilinç Kazanmak​

3. Sosyal Hayat ve Teknoloji Boyutu​

4. İçsel Yüzleşmeler ve Farkındalıklar​

5. Teorik Derinlik ve Bilimsel Yaklaşım​

6. Metaforlarla Bilinçlenme​

KONULARIN SADECE İLK SAYFASINI OKUYUP KAPATMAYIN, İLERLEYEN SAYFALARDAKİ DİĞER MESAJLARIMI DA DİKKATLİCE OKUMANIZI ÖNERİRİM.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6