GAZAP
Deneyimli Üye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye olunuz.
Giriş yapın veya üye olun.
hepinize iyi günler dilerim arkadaşlar. bir sorum var cevaplıya bilirmisin? bizden ne istiyorlar? arkadaşlar ne zamandan beri bunu düşünüyorum, halen bir cevabım yok... ne ara böyle olduk onada hiçbir fikrim yok. peki sizce bu ne kadar böyle devam eder? gerçekten onanda bir fikrim yok. sadece biraz aklı olsun, bire de biraz gören birisi, her şeyi anlar... bizlerin resmen erkekliğimizi sömürdüler, bu kelime bana çok tiksindirici geliyor. sadece erkekliğimizle de kalmadılar, beynimizi sömürdüler, onlada yetinemediler, hayelerimizi sömürdüler, yine doymadılar hepmizin gençliğini çaldılar... hayatlarımızı çaldılar. hemde bunu göz göre göre yaptılar... aklım yeni başıma, geliyor nereye baksam cinselik dikkatinizi çekerim 'kadın' demiyorum, kadınları birer pazarlama aracı olarak kullanılıyor. her 2 reklamdan birinde, kadın cinseliği ön plana çıkıyor, ve asıl komik olan şey de bunun artık bize su içmek gibi normal bir şeymiş gibi geliyor olması. her neyse zaten sizler bunları biliyorsunuz. ve bu saaten sonra bunu bırakacağıma söz veriyorum. halen bir umudum var...
arkadaşlar daha önce çok denedim ve nerdeyse tüm taktikleri denedim ama olmadı. sadece biri hariç.
tam 6 gün boyunca arka arkaya ara vermeden, oruç tutum inanın bana soğuk duştan ve spordan daha iyi sonuçlar verdi. normal Ramazan orucu gibi sabah-akşam ezanları arasında, aç kalıyordum. ama normalde yediğimin 3/1 ni yiyordum hiç içimden pmo dair bir istek bir arzu gelmiyordu. ama şu da önemli sadece bir kere ezan okunduktan sonra resmen ayı gibi yedim, işte o zaman istek ve arzular o saate kadar hiç akllıma gelmemişti. yemeği karnım dolun caya kadar yedim ve farkına vardım doyunca kirizler oluyor. açken şehvetten, eski görüntülerden... hiçbir eser yok aklımın ucuna dahi gelmiyordu ama çok yedikten sonra kiriz e uğradım ama onuda bertaraf etim. 6 gün böyle yaptım pazar günü tutsamı? tutmasamı? dedim ve tutmamayı tercih etim yani 7.gün kahvaltımı normal günler gibi yaptım ve öğlen yemeğini tam bir ayı gibi yedim ve kiriz başladı kafam çatlıyordu bende dayanamadım ve malesef... aç kalmayı kestiğim gibi yenildim. bunu 1 ay öce denedim ve işe yaradı yarın dan itibaren, tam 30 günlük oruç listesi yapı başlıyacağım. sizede tavsiye ederim ama şuna ÇOK DİKKAT EDİN aman diyim sakın çok yemeyin..
yarın başlıyorum. ilk hafta yediğinizin yarısını yiyin arkadaşlar, bence aç kalın derim vücut zaten 10 gün sonra falan alışıyor ve aç kalmak size 10 günden sonra hiçbir zararı olmaz alışırsınız... ben yarın başlıyorum oruca bunu gerçekten tavsiye ederim. başka başlayan veya başlamayı düşünen varmı.
HAYIRLA KALIN DOSTLAR DAHA İYİ GÜNLERDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE ALLAH EMANET...
Son düzenleme: