Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Öylesine...

Erkek

Yeni Fapstronot
Katılım
22 Tem 2021
Mesajlar
15
Tepki puanı
19
Puanları
4
Yaş
23
İyi akşamlar forum ahalisi! Bu yazı serisi düşüncelerimi aktardığım bir seri olacak. Her konuda yazmayı düşünüyorum, düşüncelerinizi eksik etmezseniz memnun olurum.

Sevgisizlik beni o kadar yaraladı ki. Gerçekte ne hissettiğimi kimseye anlatamıyorum, çoğunluk beni severken en çok sevmesini istediğim kişinin yokluğu beni oldukça yok ediyor. O yok artık, biliyorum. Onsuz hayatıma devam etmek zorundayım, belki bir gün tekrar karşılaşırız bilmiyorum. Bir kere gördüm onu üniversitede, onu hiç aramadım üniversite içinde, birkaç kere karşılaştığımı sandım ve her seferinde kalbim burkuldu ancak herkes ona benziyor ama hiç kimse onun yarattığı hissi veremiyordu. Onunla tesadüfen karşılaştığımı da sonrasında fark ettim. Anlamamıştım bile o olduğunu, muhtemelen işim gücüm daha önemliydi. Bugün anladım, ben artık onu değil, bir hayali seviyorum. Hep böyle değil midir zaten aşk da, her seferinde bir hayale saplanıp kalmak, her şeyin onunla düzeleceğini düşünmek. Düzelmeyeceğini anladım, onu çok sevmeme rağmen hayatıma yeni bir yön çizmem gerektiğini anladım. Sayısız kızla date'e çıktım ve hepsinde onu aradım, bir tanesiyle sevgili oldum, yine onu arıyorum. Bunun alçaklığının farkındayım ama bir yandan yine yalnız kalmaktan korkuyorum. Artık hayallerde buluşuruz biz de o zaman...

Not: Çok romantizm iyi değil, genel olarak aşk gibi bir duygu sağlıklı değil. Biraz karmaşık olduysa affola...
 

GoldenLight

Karanlık ışığa hizmet eder.
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
408
Tepki puanı
935
Puanları
160
Senin redpill'e ihtiyacın var dostum. Oneitis olmuşsun. Erkekadam.org girip oneitis yazısını okumanı tavsiye ederim. Bu kafa yapısı seni gerçekten yorar, buna bir son vermezsen ruhunu darmadağın edersin. Umarım en kısa zamanda kurtulursun bu durumdan...

 

Kişisel Gelişim

Mars Yolcusu
Katılım
21 Eyl 2021
Mesajlar
76
Tepki puanı
138
Puanları
43
Insanlar seni sevmese de olur. Yalniz kalmanin korkulacak bir sey oldugunu dusunmuyorum. Sen yalniz degilsin, sen varsin. Kiz ile aranda ne var, neler gecti?
 

Gelişimsabırister

Uranüs Yolcusu
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
281
Tepki puanı
381
Puanları
111
Ask değil bu takıntı yazından bile belli oluyor. Ne yaşadın bilmiyorum ama onu unutmak için başkasına ihtiyacın yok. Bir süre yalnız kalmaya ihtiyacın var. Sürekli onu düşünmek yerine hayatına odaklan. Onu takip etmeyi bırak yeni arkadaşlıklar geliştir sosyal ol. Ama sevgili yapma. Şimdilik iyileşmeye odaklan. Aynı nofap yapar gibi kızı düşünmeyeceksin onu hatırlatan her seyden uzak duracaksın. Zamanla aklına bile gelmeyecek. Başka şeylere kafanı tak hayatta aşktan daha önemli şeyler var.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst