Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Penis Büyütme Yolları Gerçek Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hypertrophy

Yeni Fapstronot
Herkes bir yorum yapmış bende yapmalıyım. Şimdi knka oyun hamuru alıyorsun kırtasıyeden uzatmak için baş tarafına japon yapıştırıcısı ile yapıştırıyorsun ve kalınlaştırmak için yanlarada hamur ekliyorsun, isteğe göre farklı oyun hamuru renkleri denenebilinir ben şahsen kırmızı rengi daha çekici buluyorum daha sonra sağlam olması için koli bandıylan iyicene sarıp sarmalıyorsun ve işlem tamam. Lan az daha unutuyordum en önemli şeyi, uzatmak isteyenler ekstra olarak çiş yolu açmaları lazım yoksa maaz allah içerde patlar veya diğer bir yöntem, yine uzatmak isteyenler için üst tarafa hamura pipet takılabilinir ve hatta tak çıkar pipet kullanılması daha kullanışlı olacağını düşünüyorum, teşekkürler, yeni bir bilimsel bilgilerle buluşuncaya dek hoşçakalın.
Ulan sen ne komık adamsın ya yaptın şaklabanlığını herkes gül gül öldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6