Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Peniste Duyarlılık Sorunu

zimzi

Yeni Üye
Penisimde duyarlılık var gibi hissediyorum. Otururken uzanırken falan daha fazla artıyor değişik bir his var. Bu hassasiyet artışı mast yapmazsak geçer mi. Yanlış mast yapıyordum kuru şekilde. O kadar sık da yapmıyordum haftada 3 falan maxtir. Doktora gitmeye utaniyorum ne yapmalıyım

kral6666

Yoda
Düzelir düzelmez bunu bilmiyorum ama doktora gitmiyorsan bir süre neverfap deneyebilirsin.

Trashsx

Ay Yolcusu
Hocam anlattığın şey büyük ihtimalle ciddi bir problem değil. Sen kuru mast yapıyormuşsun, o da zamanla sinir uçlarını ya fazla hassaslaştırıyor ya da tam tersi köreltiyor. Şimdi bırakınca vücudun kendi doğal hissiyatına dönmeye çalışıyor, o yüzden otururken, uzanırken falan değişik geliyor olabilir.
Bu his çoğu kişide oluyor, özellikle NoFap a girince bedenine daha çok odaklandığın için normal şeyleri de fazla hissediyorsun. Endişelenme yani, genelde zamanla azalıyor.
Ama şunu da bilmekte fayda var eğer yanma, acı, kızarıklık, şişlik, idrarda gariplik gibi bişey olursa o zaman doktora görünmek şart. Utanacak bir şey yok sonuçta doktorlar her gün bu tarz işlerle uğraşıyor.

Özetle normal bir süreçtesin sabırlı ol, zamanla hafifleyecek. Ama dediğim gibi ekstra belirtiler olursa erteleme direkt doktora git bence.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6