Yanlış Mast veya Iç çamaşırında doğru pozisyonda olmamak penis eğriliği yapar.Masturbasyon yüzünden penis eğriliği olurmu ve masturbasyon bırakılınca eski haline dönermi?
Ben, beyaz ten rengine daha yakınım fakat penisim çok koyu renkte bunun masturbasyon ile alakası varmı veya neden o renkte?
Kendiliğinden geçme ihtimali de var ama ben doktor değilim geçmiştir diyememBendede var bu ben kiyafetin içinde bacakalara sürterek mast yapıyordum sanırın ondan çok hafif eğrilme oldu sizce geçicimidir ben yanlış masturbasyon yaptığımı düsünüyorum
Penis renginin eğer anormal bir durum yoksa fapten kaynaklanmaması gerekir. Belki de sen öyle düşünmüşsündür. Zamanında günde 1 veya 2 kere mutlaka fap yapmış birisi olarak hiç böyle bir şeye rastlamadım. Ha belki işi abartanlar böyle bir şeye denk gelmiştir bilemem...Masturbasyon yüzünden penis eğriliği olurmu ve masturbasyon bırakılınca eski haline dönermi?
Ben, beyaz ten rengine daha yakınım fakat penisim çok koyu renkte bunun masturbasyon ile alakası varmı veya neden o renkte?
Görmeden bilemem Hahaha bu nasıl bir yorum.Bendede var bu ben kiyafetin içinde bacakalara sürterek mast yapıyordum sanırın ondan çok hafif eğrilme oldu sizce geçicimidir ben yanlış masturbasyon yaptığımı düsünüyorum
Aga siz yine iyisiniz yahu ben doğduğumdan beri penisimi düz görmedim?? vajinaya girmek için nasıl bi manevra yapcam merak ediyorum doğrusu ?Masturbasyon yüzünden penis eğriliği olurmu ve masturbasyon bırakılınca eski haline dönermi?
Ben, beyaz ten rengine daha yakınım fakat penisim çok koyu renkte bunun masturbasyon ile alakası
Bendede var bu ben kiyafetin içinde bacakalara sürterek mast yapıyordum sanırın ondan çok hafif eğrilme oldu sizce geçicimidir ben yanlış masturbasyon yaptığımı düsünüyorum