whatWasfap
Uranüs Yolcusu
Merhaba sevgili forum. Bugün hayatımda pek çok şeyi değiştirmek için yola çıkmayı planlamıştım ama çok çok daha hızlı bir etki oldu ve sayın peder kitap okumayı sporu oyunları vs bırakıp full derse odaklanmamı söyledi. Dersleri çok saldığımı o da fark etmiş. Denemede yüksek bir not elde edince gevşedim tıpkı süreçteki ilk haftalardaki sarhoşluk gibi. Zaten niyetim sadece derslere odaklanmaktı ama dürüst olacaksam cesaretim ve güvenim yoktu. Spor dışında her şeyi bıraktım, birazdan son kitabımı bitireceğim. Aslında tek niyetim buydu ama dediğim gibi beyindeki yaratık izin vermemişti ne diyim şanslıyım sanırım . Neyse dostlar sınav ve sonrası benim için gerçekten önemli bu yüzden ruhumu dahi masaya koyarım.
Bana çok şey kattınız her birinize, yönetim ve çeviri ekibine teşekkür ediyorum. Umarım bu bahar sizin baharınız olur. Benim için çok zevkli geçecek ama acıdan zevk almaya bayıldığım için ...
Neyse uzattıkça duygusallaşacağım, umarım Eylül ayında başarı hikayemi okuyor olursunuz. Ben de sizinkileri tabi. Görüşürüz dostlar...
Bana çok şey kattınız her birinize, yönetim ve çeviri ekibine teşekkür ediyorum. Umarım bu bahar sizin baharınız olur. Benim için çok zevkli geçecek ama acıdan zevk almaya bayıldığım için ...
Neyse uzattıkça duygusallaşacağım, umarım Eylül ayında başarı hikayemi okuyor olursunuz. Ben de sizinkileri tabi. Görüşürüz dostlar...