Başta "tehlikeli" kelimenizi yadırgadım, sonra objektif bir şekilde kendimi yorumlayınca haklı olduğunuzu anladım. Şöyle söyleyeyim: Ben de platonik biriyim, yaklaşık 6. sınıftan beri. Şu an lise mezunuyum. Mesela burası küçük bir şehir olduğu için herkesle karşılaşma ihtimaliniz var. Dün ben de o kızla karşılaştım ama şöyle söyleyeyim, büyük ihtimalle beni hatırlamıyor bile. Ki benden o kadar nefret ediyor ki anlatılamaz çünkü kızlar kendilerine karşı çaresiz olan erkeklerden nefret ederler, bu bir gerçek. Her neyse, otomatikman onu takip etme isteği geldi tabii, tuttum kendimi ama kendime hayretler içerisinde kaldım. Hayatı boyunca bir kız yanlış anlamasın diye geceleri hızlıca yanlarından geçen ben, bu kızı takip etmek istediğimi gördüm. Her neyse, şu an bu kız umurumda değil açıkçası. Kendime de bu konuda hasta şeklinde bakıyor ve kendimi tedavi etmeye çalışıyorum. Sebebini bilmiyorum ama kızın bilgileri şakasız bana otomatikman geliyor. Kızın ev adresi, telefon numarası, okuduğu okul, yeni sevgilisinin adı, şu an gittiği etüt merkezi, arkadaşları falan, tüm bilgileri bende. Ama artık bu kadar zayıf bir erkek olmak istemiyorum açıkçası. Kızın yeni sevgilisini tanıyorum, hiçbir vasfı yok. Normalde erdemli bir insanım ama bu konuda hiç erdemli olamayacağım. Her neyse, bu arada objektif bir şekilde kızı da değerlendirdim: ortalama bir güzellik, kötü bir ahlakı, arkadaşlarından duyduğum kadarıyla ego ve marka takıntısı var. Artık bu kızın beni hak etmediğini düşünüyorum. Büyük ihtimalle yapacağım şey, bana bu kızın ben istememe rağmen konusunu açan arkadaşlarımla aramı açmayı düşünüyorum. Ondan sonraki süreçte belli bir dönemden sonra aynı şekilde YKS'den sonra ilişki yapacağım. Bu kız hakkında bir tane yüz sayfalık yazım var, onu yakacağım çünkü bu sapıkça bir şey. Gerçi kötü şeyler yazmıyorum da, inanıp inanmamak size kalmış. Şu an 19 yaşındayım. Bu kızı bir kere bile cinsellikle hayal etmedim, hatta midem bulanıyor böyle yazınca bile çünkü bu kızdan hoşlandığımda daha ergenliğe girmemiştim. Bu arada gerçekten bu kızı unutmak istiyorum ama PMO gibi istemsizce düşünüyorum. Tavsiyelere açığım. Bu kızdan o kadar nefret ediyorum ki, şu an kendi bana yürüse ona olan aşkıma rağmen yine de kabul etmem. Tabii o da bir o kadar benden nefret ediyor ki haklı. Bu arada bir kızın ayaklarına kapanıp yalvarırsanız sizin o çaresizliğinizden dolayı sizden tiksine dahi bilir